Легендата на Интер Джузепе Бергоми разкри, че е бил заразен

...
Легендата на Интер Джузепе Бергоми разкри, че е бил заразен
Коментари Харесай

Легенда на Интер призна, че е подценил вируса

Легендата на Интер Джузепе Бергоми разкри, че е бил инфектиран от ковид, до момента в който е работил като ефирен анализатор. Той призна, че е подценил заболяването.

" Направих си тест и резултатът сподели, че съм имал вируса. В началото на март бях болен, имах проблеми с чувството за аромат, болки в гърба, само че нямах проблеми с белите дробове ", показа Бергоми.

" Сега имам шанс да имам антитела, само че лекарите ми обясниха, че те не ме защищават на 100%, тъй като вирусът се трансформира. Не се опасявах, само че от самото начало ми беше студено. Мислех, че е грип. Приятелите ми се подиграваха, само че аз не бях добре. Бях слаб и с непрекъсната болежка ", добави той.

Former #Inter hero Giuseppe Bergomi has revealed he had #coronavirus whilst working as a TV pundit and confessed he ‘underestimated’ the disease. #SerieA #SerieB #UCLhttps://t.co/xWi0pyapUE pic.twitter.com/R8VoGqGJdO
— footballitalia (@footballitalia) May 12, 2020
Бившият италиански национал призна, че не се е държал вярно по време на болестта, защото е траял да работи като треньор в академията на Интер и като анализитор в малкия екран.

" Бях простак, подцених го. На 21 февруари имах последната подготовка, а едно от момчетата беше с пневмония. На 26 февруари бях в Неапол, с цел да разясня мача против Барселона. След това в Перуджа да виждам дуела против Беневенто. Бях в контакт с прекомерно доста хора ", разкри още Бергоми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР