Легендата на Фенербахче и турския национален отбор Волкан Демирел, който

...
Легендата на Фенербахче и турския национален отбор Волкан Демирел, който
Коментари Харесай

Легенда на Фенербахче плаче: Помогнете ни!, вратар на Галатасарай хукна да спасява родния си град

Легендата на Фенербахче и турския народен тим Волкан Демирел, който сега е старши треньор на Хатайспор, прикани за помощ в града, който е един от най-пострадалите от разрушителното земетресение в Турция тази нощ.

Бившият вратар на “фенерите ” употребява обществените мрежи и през сълзи помоли за помощ, защото обстановката в района е отчайваща.

Volkan Demirel: " Burada herkes perişan. Herkes can çekişiyor Hatay`da. Buraya lütfen ambulans, yardım. Burada durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. "
— Ajansspor (@ajansspor)

“Ситуацията е доста неприятна тук. Приятели съумяха да излязат отдолу под руините, само че към момента имаме затрупани познати под срутените здания. Хатай е в бедствено състояние. Няма задоволително лечебни заведения, коли за спешна помощ. Няма задоволително помощ, би трябвало ни помощ допустимо най-бързо. Всичко е токова неприятно, нещо би трябвало да се направи, апелирам ви ”, бяха думите на Волкан.

Знае се, че двама от футболистите на Хатайспор към момента са в неопределеност - някогашният футболист на Нюкасъл Кристиан Атсу и Онур Ергюн, както и спортният шеф Танер Савут. В града пък има голям брой срутени здания и опасенията са за доста починали.

Вратарят на Галатасарай Исмаил Чипе остана отвън групата за мача на отбора си против Трабзонспор на 5 февруари, само че часове след срещата бе на терен като доброволец да оказва помощ на потърпевшите след земетресението в Турция.



С кола, натоварена с хранителни артикули, одеяла и артикули от първа нужда, той тръгнал към засегнатите региони.

Турция, както и Сирия, пострадаха мощно от многочислените трусове, които през последните часове опустошиха територията на двете страни.

Чипе е родом от Хатай и незабавно се втурна да избавя града си, тежко потърпевш от земетресението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР