Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Костадинов остана разочарован от представянето

...
Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Костадинов остана разочарован от представянето
Коментари Харесай

Легенда на Ботев : Дошлите чужденци не са по-добри от тези, които си заминаха

Легендата на Ботев (Пловдив) Костадин Костадинов остана отчаян от представянето на тима при загубата с 0:2 от Арда.

" Гледах първия мач с Арда и съм отчаян както от загубата, по този начин и от играта. Поне за момента, въпреки че е рано за заключения, съгласно мен тези чужденци, които пристигнаха, не са по-добри от тези, които си отпътуваха. Но отново споделям - рано е за заключения ", разяснява пред " Мач Телеграф " Костадинов.

" Истината е, че не съм в кухнята, само че не ми харесаха нещата, никак не ми харесаха. Просто има прекомерно доста чужденци в тима. И това не е от в този момент. Така беше при Станимир Стоилов, при Вили Вуцов, при Желко Петрович, при Валентич... Това си е остаряла болежка и остаряла нелепост, освен на Ботев, а на съвсем всички в България ".

" Заради всичко това няма да има народен тим, само че все треньорите са отговорни. Ясен Петров ще би трябвало да търси играчи на Луната. Знам, че може доста, в това съм сигурен. Той ще избере най-хубавото, само че не знам от кое. Дано успее Яската, поисквам му триумф ", добави някогашното крило.

" Болката ми е още по-голяма, тъй като школата на Ботев е измежду най-хубавите. В " А " и " Б " група има несъмнено 20 индивида, наши юноши, на които или им е даден малко късмет, или никакъв. Ако не друго, ще са по-мотивирани от актуалните. В интерес е хубаво, че Иван Василев и Димитър Пройчев отидоха чартърен в Дания (б.а. - Фремад Амагер). Колкото по-малки заминат за чужбина, толкоз по-добре. Тук щяха да играят по 5-10 минути ", приключи Костадинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР