Легендата на българския футбол Христо Стоичков публикува любопитна снимка в

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков публикува любопитна снимка в
Коментари Харесай

Христо Стоичков публикува интересна снимка: „Моят отбор – цялото семейство“

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разгласява любопитна фотография в обществените мрежи, с която ускори спекулациите към фамилното състояние на своята щерка Мика.
Бившият нападател на Барселона показа преди часове остарял фотос със своето семейство, на който изненадващо е и… Айкут Рамадан, написа блиц. В мрежата настойчиво върви слухът, че наследничката на Стоичков дефинитивно е разтрогнала годежа си с него.
Кадърът е съпроводен с още по-интересен надпис: „ Моят тим – цялото семейство “. Реакцията на легендата може би значи, че Мика и Айкут са решили да си дадат втори късмет.

Според последните информации Стоичкова е върнала на Айкут годежния пръстен и поискала дефинитивно да се разделят. Мика бе изтрила и всичките им фотоси от обществения си профил.
Двамата имат 2-годишна дъщеричка на име Миа. Рамадан й предложи брак няколко месеца, откакто дребната се роди. До женитба обаче по този начин и не се стигна.
Според мълвата, която се носи измежду българската емигрантска общественост в Маями, Айкут Рамадан въртял обич със Сейда от близо година, като двамата се срещнали в помпозния бар на доскорошия избраник на Мика Стоичкова на известния плаж Маями бийч.

Семейството на Айкут стопанисва два нощни клуба в щата Флорида и развива сполучлив бизнес с отдаване на лимузини и джипове чартърен. В продължение на няколко месеца първородната щерка на Христо Стоичков се правила, че не вижда забежките на възлюбения си. Накрая обаче Айкут почнал да се появява с новата си възлюбена Сейда даже на обществени места и Мика се видяла принудена да прекрати взаимния си живот с него. В последните дни на 2018 година Айкут се изнесъл от фамилния дом и от този момент се вижда от дъжд на вятър с към този момент някогашната си избраница, а и със личната си щерка.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР