Легендата на българския футбол Димитър Бербатов направи любопитен коментар на

...
Легендата на българския футбол Димитър Бербатов направи любопитен коментар на
Коментари Харесай

Бербатов: Аз символизирам промяната, казах Майната ви на такива като Венци Стефанов


Легендата на българския футбол Димитър Бербатов направи любопитен коментар на протичащото се във и към българския футбол. Ето какво написа някогашният футболист на ЦСКА, и в своя блог:

на 55


Пуснах му SMS за празника и му пожелах единствено да е здрав, нищо повече! Имах удоволствието да работя с Ицо, когато ми беше треньор в националния тим. Разбирахме се отлично и той ми даваше независимост да показвам себе си на терена! Държим връзка и още го очаквам да ми вземе изявление:)

Подновяването на българското състезание - упования за борбата за върха, битката за Европа и за оцеляване в Първа лига

Българското състезание се възобнови през днешния ден. Дано станем очевидци на забавни и завързани дуели с първокласен футбол за нашите стандарти. Претендентите за купата съгласно мен са " " и ЦСКА. Като изявения любимец е " Лудогорец ". Участието в Европа дава опция на нашите тимове и играчи да покажат на какво са способни пред по-голяма публика и може би някой от играчите да бъде продаден, стига да покаже положителни игри. Битката за оцеляване също ще бъде забавна и завързана, като всички тимове в заплаха показват своята убеденост и самочувствие, че ще запазят мястото си в Първа лига. Дано подплатят думите си с игрите си на терена! Защото на думи всички сме мощни!

Фенове упорстват аудитория да бъде пусната на българските игрища

Много деликатна тематика! От една страна имат право, защото се пускат фенове на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за жалост не сме от най дисциплинираните почитатели и незабавно се получава струпване на доста хора на едно място. Ако може да се подсигурява, че няма да има сходно нещо, може би би трябвало да се опитва, примерно с допускане на аудитория до 30% от потенциала на стадиона. Но не се ли съблюдават ограниченията, виновността ще бъде отново на почитателите и стадионите отново ще бъдат затворени!

се завърна в " ". На 7 гола е от върха на Петър Жеков. Ще успее ли на 40 година да го усъвършенства?

Изненадващ трансфер - най-малко за мен, само че е реалност. Респект за Марто, който на 40 години продължава да играе професионален футбол. Мисля, че ще усъвършенства върха. И му притискам палци. Петър Жеков е един от най-голямите голмайстори в България, даже може би най-големият. Но идва миг, в който съвсем всеки връх бива усъвършенстван. Трябва да се радваме и почитаме професионализма и целеустремеността на хората, които чупят върхове!

Поредните пресконференции/интервюта/изказвания на Венци Стефанов - " аз знам всичко и съм последна инстанция за всичко "

Изявите му демонстрират какъв брой е комплицирано всичко в някои сфери на живота. И какъв брой боязън има, в случай че аз или други хора тръгнат да влизат в ръководството на футбола ни! Защото аз олицетворявам смяната, а тя не се желае и не се търси от избрани хора! И обикновено, Венци мина 70 години и няма място в идващия Изпълнителен комитет. Но в действителност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изказванията му, когато приказва за други хора, толкоз постоянно се чува прям расизъм, дискриминация, неистини, че се чудя по какъв начин му дават поле за изява?

Да вярваш на думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф!

Само питайте някои от неговите футболисти или някогашни треньори!

Аз споделих " майната ви " навръх такива хора от ръководството на футбола, които не почитат триумфите на другите хора, за които злобата и интригите са всекидневно занятие. " Майната ви ", която видяхме че се получи отново преди известно време, тъкмо заради същите аргументи. И отново ще се случи, в случай че се продължава по същия метод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР