Легендарният Йордан Йовчев откри първия по рода си турнир по

...
Легендарният Йордан Йовчев откри първия по рода си турнир по
Коментари Харесай

Йордан Йовчев откри първия по рода си турнир по стрийт фитнес на закрито

Легендарният Йордан Йовчев откри първия по рода си шампионат по стрийт фитнес на закрито, който се организира в Сердика Център. Хиляди софиянци се допряха до магията на атрактивния и набиращ все по-голяма известност спорт, с помощта на събитието, проведено от клуб по гимнастика и стрийт фитнес „ STREET WORKOUT BULGARIA” и наблюдаваха осъществяването на над 70 състезатели.

Шоуто, което бе допълнено от осъществявания на паркур и брейк танци, е 7-ми кръг на Националния шампионат по стрийт фитнес. Уникалната структура на оборудванията, на които се организира шампионатът бе проектирана, построена и инсталирана от „ Спорт парк фитнес - България “.

Организирането на шампионати на закрито е нова стъпка към разширение на спортния календар, като по този метод става допустимо потреблението на студените месеци за надпревари.

Организаторите благодарят на домакините от Сердика център, Vivacom, GENERALI, Национална лотария, Burger King Bulgaria, Red Bull, на Кока-кола, магазини " Intersport " и Столична община!

След седмия кръг на Националния шампионат по стрийт фитнес, за огромния край на веригата, който ще е през юни, се класираха:

мъже до 16 години:
1. Димитър Милев
2. Християн Милев

мъже над 16 години:
1. Стефан Еротеев
2. Калоян Христов

Призьори от шампионата в Сердика Център:

мъже до 16 години:
1. Димитър Митев
2. Иво Ивов
3. Бранислав Владимиров

мъже над 16 години:
1. Стефан Еротеев
2. Калоян Христов
3. Ростислав Илиев

Жени:
1. Цвети Станева
2. Жасмина Свиленова
3. Елена Любенова


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР