Легендарният нападател на Локомотив (Пловдив) Георги Гочо Василев коментира кризата,

...
Легендарният нападател на Локомотив (Пловдив) Георги Гочо Василев коментира кризата,
Коментари Харесай

Легенда на Локо : Играчите днес са лигльовци - за 157 гола получих 300 кебапчета

Легендарният нападател на Локомотив (Пловдив) Георги " Гочо " Василев разяснява рецесията, налегнала отбора от " Лаута ". Сребърният медалист от Олимпийските игри в Мексико през 1968 година направи паралел със своето време.

" Не мисля, че има някакъв сериозен спор в Локомотив. Доколкото разбрах, Христо Крушарски е платил заплатите на футболистите. Тогава какво желаят? Нали всички схващат, че в случай че Крушарски си тръгне, Локо ще банкрутира. Надявам се да не се стигне до такава обстановка. Той доста обича тима и имам вяра, че ще продължи да устоя и развива клуба.

Крушарски не е шарлатанин, аз доста добре познавам нечестните хора, а той не е подобен. Играчите би трябвало да схванат, че той има бизнес и несъмнено не всеки път работите му вървят идеално. Той има фабрики в Аржентина, може би изпитва някакви компликации. Очевидно е, че не може да заплаща на секундата, само че това ставаше единствено по времето на Георги Илиев.

Иначе всички тимове в България имат компликации, нали. Всички, като се изключи Лудогорец. Не знам за какво Мартин Камбуров си потегли. Той вършеше работа, само че може би в тази ситуация трябваше да се разбере със притежателя в името на клуба.

Струва ми се, че днешните футболисти са доста накъдрени, доста капризни. Искат всичко и то на часа. Получават хиляди левове, тъй че могат да вършат и взаимни отстъпки. Не съм в клуба сега, другояче щях да ги науча. За нула време щях да ги строя в две редици, само че съм надалеч и виждам нещата единствено в профил. Щях да ги попитам какви са и какво са дали на Локомотив (Пловдив), с цел да имат такива искания.

Аз тогава какво да кажа? Вкарал съм 157 гола, за които съм получил всичко на всичко 300 кебапчета. Ами че аз би трябвало да върша стачка всеки ден! Но такива са времената. Преди бяхме романтици, играехме за чест, за клуба, за публиката, за наслаждение. Сега играят за пари. Разбира се, че трбява да се заплаща, само че е нужно и схващане. Хубаво е играчите да се усещат понякога, само че не виждам да го вършат ", показа Гочо Василев пред " Меридиан Мач ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР