Легендарният естраден певец Георги Христов е добре познат на всички

...
Легендарният естраден певец Георги Христов е добре познат на всички
Коментари Харесай

Георги Христов се взе за БОГ: Ръси акъл и мозък във Фейбук без да му ги искат! Ето как се изложи в чат с Даниел Бачорски

Легендарният естраден артист Георги Христов е добре прочут на всички с пиперливия си език. През годините поради непоносимия си манталитет той съумя да отблъсне от себе си значително другари и сътрудници. Тъй като сега явно няма на кого да си изкарва бесовете, е взел на майтап инцидентни (или пък не) консуматори във Facebook, на които държи непоискана сметка какъв брой мъдри или какъв брой тъпи са статусите, които пускат в обществената мрежа. Сред тези жертви се оказа шефът на компанията за разчистване „ Бонанза Бачкорски “ – Даниел Бачорски , видя HotArena.

Бизнесменът реши да разобличи обичаният на няколко генерации българи артист какво в действителност съставлява като човек и по какъв начин натрапен навлиза в персоналното пространство на хората в Интернет и им дава препоръки и ум, каквито не са му поискани.

Абе аз ли нещо не разбирам по какъв начин се случват нещата в тоя живот или великият артист ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и условия към нас простолюдните?!?!?

В 12ч. през нощта си разрешава да дава препоръки, които някак не са му търсени.

Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за доста народ, но май нещо имаш проблем, братко!

Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя!

Георги Христов е име в България! История! И най-малко единствено поради това, мисля че би трябвало да се съобразяваш.

За край да ти кажа, че не съм доста сигурен, само че еФтин май се написа с В, господин Господ Бог! “, написа Бачорски в профила си и пусна скрийн фрагменти на чата сред него и изпълнителят на „ Нямам потребност от доста другари “.

С доста недомлъвки Георги Христов се включва на Даниел в чата Messenger и му декларира, че прекалява с „ еФтините “ си постове, като даже не съумява да се обоснове кои тъкмо намира за такива.

Бачорски взема решение да подходи към обстановката с възприятие за комизъм и даже стартира да се самоиронизира, че е от оня вид хора – „ селски душички “, които не са неприятни, само че са с дребни благоприятни условия и към тях би трябвало да се подхожда с разбиране… И приключва написаното с въпроса „ Кому е нужно да ме ядеш? “, на което Христов дава отговор: „ Не ми е цел! “.

И въпреки всичко да наподобява потушено, естрадният артист взема решение да продължи заяждането си, влизайки с бутонките напред: „ Надскочи еснафщината! Духовно стеснен, затворен в кръга на своите ползи човек “.

След което Даниел му благодари и с цел да постави завършек на онлайн издевателството, културно акцентира, че ще постави усърдие да поправя държанието си, на което Георги Христов остро отсича: „ Не е наложително! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР