Легендарната гребна регата между осморките на университетите на Оксфорд и

...
Легендарната гребна регата между осморките на университетите на Оксфорд и
Коментари Харесай

Отмениха легендарната гребна регата Оксфорд - Кеймбридж

Легендарната гребна регата сред осморките на университетите на Оксфорд и Кеймбридж бе анулирана.

“В резултат на актуалната обстановка с COVID-19, гребна регата сред осморките на университетите на Оксфорд и Кеймбридж на 29 март е анулирана. Това решение се основава напълно на нашата грижа за благосъстоянието на нашите екипажи, нашите фенове, чиновници и доброволци”, се споделя в формалното изказване на уредниците на The Oxford and Cambridge Boat Race.
„ Предвид невижданата обстановка, с която страната ни и всеки от нас като човеци се сблъсква, публичното богатство надалеч надвишава всички други съображения. Отмяната на регатата Оксфорд - Кеймбридж явно е вярното решение, само че не е без тъжна последица. Нашите мисли са доста за спортистите, които са работили толкоз интензивно и са създали големи жертви, с цел да съставляват своя университет и в този момент не са в положение да го направят”, съобщи ръководителят на гребната регата Робърт Гилеспи.

“Отказът не е елементарно решение и ние осъзнаваме, че тази вест безспорно ще разочарова всички, които чакат с неспокойствие надпреварата всяка година - без значение дали гледат на брега на река Темза, по малкия екран или онлайн.
Бихме желали да благодарим на нашите сътрудници, почитатели, локалния бизнес и общността за тяхната непрекъсната подкрепа”, се споделя още в формалното известие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР