Легендарната българска певица Лили Иванова се отказа от участието си

...
Легендарната българска певица Лили Иванова се отказа от участието си
Коментари Харесай

Лили Иванова се отказа да пее на 111-метровия Пилон в Рожен

Легендарната българска певица Лили Иванова се отхвърли от присъединяване си за откриването на българското знаме на пилона в Рожен, стана ясно от известие в формалния профил на певицата във Facebook.

Конкретно пояснение за отхвърли не е обещано, а самата певица е отказала „ заради независещи от екипа ни и от уредниците аргументи “.

Откриването на високия 111 метра стълб, на който ще се вее българско знаме с величина един декар, би трябвало да бъде на 13 юли 2023 година, съобщи Актуално

Именно тогава бе планувано Лили Иванова да пее в 21.30 часа на Роженските поляни в наличието на президента Румен Радев и други публични лица. Засега уредниците не са съобщили дали ще поканят различен представител на шоубизнеса да замести примата на българската сцена. Лили Иванова продължава концертите от своето турне из Бълггария, оповестяват от екипа ѝ.

Припомняме, че тематиката с нуждата от този фундамент раздели обществото и увеличи градуса на напрежението изключително откакто се оказа, че президентът персонално е лобирал за даряване на средства даже от името на неговите някогашни служебни министри.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР