Лайпциг спря с 1:1 в първи осминафинал от Шампионската лига.

...
Лайпциг спря с 1:1 в първи осминафинал от Шампионската лига.
Коментари Харесай

Лайпциг спря Манчестър Сити, Интер би Порто

Лайпциг спря с 1:1 в първи осминафинал от Шампионската лига. Тимът на Пеп Гуардиола имаше повече шансове за гол, само че ги пропусна.

Манчестър Сити игра по-добре през първото полувреме и справедливо поведе в 27-ата минута. Тогава Рияд Марез се измъкна на границата на наказателното поле и технично прати топката в мрежата. Асистенцията беше на Гюндоган. и трето в Шампионската лига.

След почивката обаче Сити се дръпна обратно, а Лайпциг натисна. Бенямин Хенрикс изпусна две благоприятни условия за гол, само че домакините разумно изравниха в 70-ата минута. Попадението беше дело на Йошко Гвардиол след пас на Халстенберг от корнер. До края Гюндоган опита да вкара втори гол за Сити, само че Бласвич избави.

По същото време в Милано Интер победи Порто с 1:0. Португалският отбор се държеше добре на „ Сан Сиро “ до аления картон на Отавио в 75-ата минута. След това нерадзурите натиснаха по-настоятелно и четири минути преди края стигнаха до гол. Попадението беше дело на Лукаку, който влезе след почивката на мястото на Джеко. Той първо уцели гредата след центриране на Барела, а по-късно вкара добавката.

Иначе. Първата беше в 37-ата минута, когато Онана избави удара на Груич. След почивката Онана извади шутове на Залдиу и Тареми.

Реваншите са след три седмици.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР