Лъв За него успехите и постиженията са от голяма важност.

...
Лъв За него успехите и постиженията са от голяма важност.
Коментари Харесай

ЗОДИИТЕ, които крият неочаквани изненади

Лъв

За него триумфите и достиженията са от огромна значимост. Той е крепко стъпил на земята и гони своите цели. Понякога обаче, това може да се окаже подводен камък. Лъвовете са склонни да слагат кариерата си пред вас и да загърбят връзките си в името на крайната си цел. Тази тяхна амбициозност размива здравословните граници и постоянно се оказват губещи.

ЗОДИИТЕ, които знаят верния метод в любовта

Козирог

Веселякът на компанията. Някой път до толкоз, че не помни да си тръгне. Представителите на тази зодия могат да се окажат по-големи веселяци от естественото. Ако козирогът стартира да избира своята компания пред вас, празненства до зори и заобикаля връзка, то това е алена светлина и би трябвало да я споделяте.

Скорпион
Съдбовният февруари: Какви промени ще настъпят в живота на 6 зодиалакни знака
Значителни промени, прогрес в кариерата, видимо усъвършенстване в персоналния живот и непредвидени завършения - всичко това са съдбовни съб...
Прочети повече
Ревнивият. Някой път тази ревнивост може да доближи до нездравословни лимити. Гледане в телефона, държане на сметка, яд към приятелите ви – това са признаците, че сте събудили ревността му.

Тези зодии просто НЕ си пасват

Водолей

Вашето мнение няма значение.
Водолеят знае, че знае. Той не се допитва до вашето мнение и като че ли то е изцяло без значение. Може да ви сложи в неуместни обстановки без никакво предупреждение, тъй като неговите проекти и график са над всичко.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР