Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първия мач

...
Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първия мач
Коментари Харесай

Лацио се провали вкъщи срещу АЗ Алкмаар


Лацио загуби с 1:2 от АЗ Алкмаар в първия мач от осминафиналната двойка в Лигата на конференциите. Педро Родригес откри резултата в 18-ата минута, само че с попадения на Евангелос Павлидис (45‘) и Милош Керкеш (62‘) гостите от Нидерландия реализираха цялостен поврат.

Мачът стартира добре за римските  “орли ”. Матия Дзакани проби добре отляво и подаде на Педро Родригес, който засече технично за 1:0 в 18-ата минута.

АЗ обаче съумя да изравни в края на полувремето. След недоразумение в отбраната на Лацио, Йеспер Карлсон получи топката в наказателното им поле и пусна превъзходен пас към Евангелос Павлидис, който чукна технично топката в мрежата на Луис Максимиано за 1:1.

През втората част нидерландците нанесоха още един мощен удар по упоритостите на противника си.  В 62-рата минута Йеспер Карлсон се регистрира с втора асистенция, като подаде на левия бек Милош Керкеш, който прокара топката сред краката на стража на Лацио за 1:2 за гостите.

До края на мача италианците се пробваха да изравнят, само че по този начин и не съумяха, тъй че ще пътуват с гол пасив преди реванша идната седмица в Нидерландия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР