Лацио спечели категорично гостуването си на Аталанта с 3:1 в

...
Лацио спечели категорично гостуването си на Аталанта с 3:1 в
Коментари Харесай

Лацио разби Аталанта като гост

Лацио завоюва изрично гостуването си на Аталанта с 3:1 в мач от 20-ия кръг на Серия А. „ Римските орли “ поведоха с 2:0 посредством попадения на Адам Марушич и Хоакин Кореа, само че 10 минути преди края на дуела бергамаските понижиха с гол на Марио Пашалич. Гостите оформиха крайния резултат малко по-късно посредством Ведад Мурики.

Възпитаниците на Симоне Индзаги откриха резултата още в 3-ата минута, когато Адам Марушич насочи компактен изстрел от отдалеченост, след което топката срещна левия непряк дирек и влетя в мрежата. В 20-ата минута Сергей Милинкович-Савич стреля технично от директен свободен удар, а кълбото мина заплашително около дясната греда.

„ Римските орли “ продължиха да работят на високи обороти и в 32-ата минута Сергей Милинкович-Савич се освободи от съперник и стреля с глава, само че Пиерлуиджи Голини отрази превъзходно в долния десен ъгъл.

По-добрата игра на Лацио даде още веднъж резултат при започване на второто полувреме. В 51-ата минута Хоакин Кореа провежда бърза контраофанзива, след което с акуратен удар осъществя във вратата на Аталанта, удвоявайки преднината на отбора си. В 71-ата минута Чиро Имобиле означи трети гол, само че той бе анулиран поради засада.

Осем минути по-късно Аталанта понижи резултата. Марио Пашалич бе най-съобразителен и от близко осъществя.

Но вярата за домакините не търпя дълго и в 82-ата минута Ведат Мурики постави точка на разногласието, откакто се възползва от свободното пространство и невъзмутимо приключи в средата на вратата.

С постигнатия триумф Лацио измести Аталанта от петата позиция в класирането с актив от 37 точки, до момента в който бергамаските са шести с една по-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР