Лацио опитва да привлече една от звездите на Наполи. Орлите

...
Лацио опитва да привлече една от звездите на Наполи. Орлите
Коментари Харесай

Лацио преговаря със звезда на Наполи

Лацио пробва да притегли една от звездите на Наполи. " Орлите " водят договаряния за халфа Пьотър Зиелински, оповестява " Калчомеркато ". На " Олимпико " са набелязали този футболист за заместител на напусналия в посока Саудитска Арабия Сергей Милинкович-Савич.

29-годишният Зиелински има контракт с Наполи единствено за още една година. За момента договарянията за удължаването му удрят на камък. Причината е, че неаполитанците са му предложили по-ниска заплата от тази, която получава сега, което не се е харесало на играча.

Лацио се пробва да се възползва от обстановката и е отправил оферта за Зиелински на стойност 18 милиона евро. За момента тя е много по-ниска от желаните от Наполи 30 милиона за този футболист. Преговорите сред двете страни обаче не престават в търсене на компромис, който да устройва всички.

Самият Зиелински също е изявил предпочитание да премине в Лацио. Той към този момент отхвърли оферти от Саудитска Арабия. Играчът е имал много положителен диалог с треньора на " орлите " Маурицио Сари, с който към този момент работиха дружно в Наполи и в този момент може да се съберат още веднъж на " Олимпико ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР