Лъснаха нови разкрития за тайния вертеп на севернокорейския лидер Ким

...
Лъснаха нови разкрития за тайния вертеп на севернокорейския лидер Ким
Коментари Харесай

Сатрапите на Ким Чен Ун подбират щателно момичетата за вертепа му

Лъснаха нови разкрития за тайния вертеп на севернокорейския водач Ким Чен Ун. Дисидентката Йонми Парк разкрива, че годишно 25 девственици се вербуват в харема на диктатора, именуван още „ Отряд за удоволствия “.

30-годишната красавица Парк признава, че преди време на два пъти е била цел на държавното звено, отговарящо за новите попълнения, само че в последна сметка се разминала с тази клета орис.

 

Носят се митове за дамите в харема на диктатора – съгласно една от тях става дума за 2000 дами, които се грижат Ун да бъде удовлетворен. Твърди се, че всяка от тях влиза в бордея девствена, напряко от класната стая или учебния двор. Селекцията на девойките е извънредно прецизна. За всяка ученичка, която хване окото на сътрудниците на Ким Чен Ун, стартира подробно изследване.

 

На първо място се ревизира лоялността към компартията, както и фамилното родословие. Ако в рода се открият противников лица и бегълци от страната, момата отпада от селекцията. Такъв е и казусът със засуканата Йонми Парк.

Освен формалната му брачна половинка Ли Сол Чжу, Ким Чен Ун има специфичен Отряд за удоволствия

Ако бъде преминат този тест, следва обширен медицински обзор. Първата работа е да се удостовери, че девойката е девствена, а по-късно се гледа за всевъзможни физиологични дефекти. Дори дребен белег по кожата може да затвори вратите на вертепа за секс робините на Ким Чен Ун.

 

„ Отрядът за удоволствия ” е разграничен на три дивизии. Първата е профилирана в масажите и релаксирането, втората дава отговор за занимания като пеене и танци, а третата се грижи за половото облекчаване на Ким Чен Ун и неговите сатрапи.

Най-сексапилните доставят приятност единствено на севернокорейския водач, а останалите се грижат за свитата му от генерали и политици.

 

Идеята за блудствен бордей със секс робини идва оп неговия татко Ким Чен Ир, който го основава още през 70-те години на предишния век. Той вярвал, че сексът с млади девойки ще му донесе величие. Ир умря от солиден инфаркт през 2011 година на 70-годишна възраст.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ким Чен Ун вертеп Северна Корея Ким Чен Ир Йонми Парк
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР