Певецът на Backstreet Boys Ник Картър, обвинен в сексуално насилие над 15-годишно на яхта: дело

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Ново дело обвинява певеца на Backstreet
Коментари Харесай

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Ново дело обвинява певеца на Backstreet Boys Ник Картър в сексуално насилие над 15-годишно момиче многократно пъти, включително в кабина на яхта, се казва в документите.

Делото, заведено късно в понеделник в окръжния съд на окръг Кларк заради адреса на Картър в Лас Вегас, обвинява Картър в сексуално насилие над 15-годишна тогава старо момиче от Пенсилвания многократно през 2003 г., се казва в документите. Картър е била на 22 и 23 години по време на предполагаемите инциденти.

Сега пълнолетната идентифицира само „A.R.“, твърди, че Картър я е изнасилил в спалня на яхтата си, се казва в документите. Делото също така твърди, че Картър е „инструктирал A.R. за да запази сексуалното си насилие над нея в тайна.“

В отделни предполагаеми инциденти Картър е нападнал сексуално тогавашната тийнейджърка в автобус и отново на лодка, се казва в делото.

Делото също така твърди, че Картър „съзнателно е предоставял алкохол и наркотици на непълнолетния тогава А.Р. по този повод и я е накарал да се опияни на яхтата му“, се казва в документите. Освен това се твърди, че Картър е заразил тийнейджърката с човешки папиломен вирус или HPV, се казва в делото.

Тийнейджърката е съобщила за предполагаемите нападения на майка си, която след това е информирала полицията в Пенсилвания, се казва в делото. Картър никога не е бил обвинен в престъпление.

Искът изброява сексуално насилие, умишлено причиняване на емоционален стрес и причиняване на емоционален стрес по небрежност като причини за действие.

Иск, заведен миналия декември, твърди, че Картър е изнасилил Шанън „Шей“ Рут, когато е била на 17. Рут твърди, че Картър, който по това време е бил на 21 години, й е давал алкохол, изнасилвал я и я е заплашвал, ако каже на някого, се казва в документите.

През февруари от 2001 г. Рут беше поканена на автобус за турне в Такома, Вашингтон от Картър, докато чакаше на опашка за автограф. В автобуса Картър й даде сок от червена боровинка с алкохол и каза, че това е „VIP сок“, след като Рут му каза, че напитката има странен вкус, според делото.

След като Рут изпи сока, в делото се казва, Картър я завел до тоалетната на туристическия автобус и я нападнал. Той се раздразни, когато Рут се разстрои, като я попита „Защо плачеш?! Спри да плачеш“, се казва в съдебния иск. След това Картър заведе Рут в задната част на туристическия автобус и я изнасили, се казва в делото.

Картър също беше обвинен в изнасилване от певицата Мелиса Шуман, която твърдеше, че я е изнасилил през 2003 г. Давността е изтекла преди да бъдат повдигнати обвинения, а Картър отрече това твърдение.

Рут и Шуман бяха посочени, защото избраха да се идентифицират като жертви на сексуално насилие. 8 News Now не идентифицира жертвите на сексуално посегателство, освен ако те не изберат да излязат публично.

Картър отрече обвиненията, свързани със случая от декември, и никога не е бил изправен пред никакви наказателни обвинения. Неговите адвокати подадоха насрещен иск по-рано тази година, заявявайки, че обвинителите му се възползват от движението #MeToo, наричайки жените „опортюнистки“, които „се стремят да се насочат към светлината на прожекторите и да унищожат невинни животи“.

Адвокатите на Картър не върнаха веднага молба за коментар. Неговите адвокати никога не са коментирали делата.

Съдебната дата не е насрочена във вторник по новото дело. Съдия беше насрочен за нейните аргументи относно делото срещу SLAPP в сряда.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР