ЛАС ВЕГАС — ЕКСКЛУЗИВНО: Бивш официален представител на Тръмп, участващ

...
ЛАС ВЕГАС — ЕКСКЛУЗИВНО: Бивш официален представител на Тръмп, участващ
Коментари Харесай

Бивш официален представител на Тръмп обявява мащабна гранична инициатива „Депортирайте ги всички“ на фона на опит за отмяна на решаващо място в Сената

ЛАС ВЕГАС — ЕКСКЛУЗИВНО: Бивш формален представител на Тръмп, участващ в една от тазгодишните решаващи борби за Сената, е започва огромна самодейност, с цел да помогне за преустановяване на рецесията на южната граница на фона на напъните си да смъкна настоящ демократ. неговата самодейност „ Изградете стената, депортирайте ги всички “, която, въпреки и в прелиминарен стадий, в последна сметка ще бъде ориентирана към незаконните имигранти, които съгласно него предизвикват съществено икономическо влияние върху дребния бизнес в цялата страна.

Гюнтер споделя, че ще влага 1 милион $ от личните си пари в самодейността, в това число създаването на уеб страница и механизъм за докладване, с цел да могат елементарните жители да оповестяват за подозрителна активност. Парите ще отидат и за рекламна акция за информиране на хората в сребърния щат за самодейността, която се чака да има повече поддръжници в близко бъдеще.

Dr. Джеф Гънтър, републикански претендент в Сената на Невада...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР