ЛА Клипърс се наложи над градския съперник и шампион ЛА

...
ЛА Клипърс се наложи над градския съперник и шампион ЛА
Коментари Харесай

Клипърс взе голямото градско дерби срещу ЛА Лейкърс

ЛА Клипърс се наложи над градския противник и първенец ЛА Лейкърс със 104:86 в поредна среща от постоянния сезон на НБА.

Най-резултатен за " ножиците " бе Маркъс Морис с 22 точки, до момента в който звездите Кауай Ленърд и Пол Джордж финишираха надлежно с по 19 и 16 в " Стейпълс Сентър ". Лук Кенард означи 15 пункта от пейката в дебюта на гарда Ражон Рондо, който изигра 13 минути при успеха над някогашния си отбор, завършвайки с две точки и две откраднати топки.

Марк Гасол бе единственият баскетболист на " езерняците " от стартовата петица, който стигна до двуцифрен точков актив с 11 - първенците не престават да играят без контузените ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис. Резервата Монтрезъл Херъл завърши с 19 за Лейкърс, които изгубиха шест от последните си 11 срещи в Лигата. За отбора на Франк Вогъл предстоят пет поредни гостувания, започвайки против Торонто Раптърс във вторник. За Клипърс следва домакинство на Портланд Трейл Блейзърс.

В подреждането на Западната конференция, " ножиците " са трети с баланс 33-18, до момента в който " езерняците " са към този момент пети с 31-19.
 Клуб от НБА следи деликатно изявите на Александър Везенков
Клуб от НБА следи деликатно изявите на Александър Везенков

Може да изкара експериментален интервал в Кливланд през лятото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР