La Gazzetta dello Sport“ и Il Corriere dello Sport“ твърдят,

...
La Gazzetta dello Sport“ и Il Corriere dello Sport“ твърдят,
Коментари Харесай

Пиоли реши дуото, което спря Хари Кейн да започне срещу Интер

„ La Gazzetta dello Sport “ и „ Il Corriere dello Sport “ настояват, че бранителят на Милан Симон Кяер ще размени Фикайо Томори в съботното „ Дерби каузи Мадонина “, до момента в който Пиер Калулу няма да се възвърне от мускулна травма за дуела за Милано.

Кяер и Малик Тиау се чака да стартират като централни бранители на Милан в дербито против Интер на следващия ден, в отсъствието на Фикайо Томори и Пиер Калулу. 

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли е изправен пред кадрови проблеми, защото Томори беше изпъден против Рома в последния мач от Серия А преди паузата, до момента в който Калулу получи лека мускулна травма, до момента в който тренираше в Миланело по време на интернационалната пауза.

Не се чака Калулу да се възвърне, тъй че Тиау, Кяер, Матиа Калдара и младият аржентински бранител Марко Пелегрино са единствените налични централни бранители за „ росонерите “.

Тео Ернандес и Оливие Жиру също имаха леки физически проблеми по време на почивката, само че се чака да стартират против Интер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР