Кюстендил. Кандидат-депутатите на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил представиха своите отговорности

...
Кюстендил. Кандидат-депутатите на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил представиха своите отговорности
Коментари Харесай

Кандидат-депутатите на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил представиха своите отговорности пред жителите на село Крайници

Кюстендил. Кандидат-депутатите на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил показаха своите отговорности пред жителите на село Крайници, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Кюстендил . При огромна посещаемост на симпатизанти мина срещата на претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в село Крайници. Листата за 10 МИР беше показана от лидера Христо Терзийски, Даниел Александров, доктор Александър Паризов и Станислав Тенев. Една от главните тематики на диалог беше отговорността, която носят политическите партии пред своите гласоподаватели. Инж. Методи Чимев, кмет на Дупница, показа своя управнически опит и съобщи, че по време на длъжностен кабинет страната не действа вярно, институциите и общините ме могат пълноценно да си правят работата. „ Нашата татковина би трябвало да има работещ кабинет, който е посочил, че може и знае - компилация сред опит, експертиза и сила “, добави той.

" След изборите на 4 април само ние, от ГЕРБ-СДС, бяхме подготвени да поемем отговорност с излъчването на кабинет. Нито една друга политическа мощ, която след нас получи изследователски мандат, не сподели, че желае да работи за положителното на страната и не направи даже опит да сформира кабинет. Сега, по време на служебния кабинет, е извънредно мъчно на цялата държавна и на общинската власт по места да работи пълноценно. Сами виждате какво се случва в опазването на здравето, вътрешните работи и във всяка друга сфера. Затова призоваваме на 11 юли всеки да намерения добре и да гласоподава отговорно ". Това съобщи по време на срещата в с. Крайници ексминистърът на вътрешните работи и лидер на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за област Кюстендил Христо Терзийски.

Даниел Александров изрази своята наслада от срещата с младежи в с. Крайници. Той отхвърли да разяснява „ цирка и шоуто “, които белязаха 45-ото Народно заседание. В селото той инцидентно се срещна с прочут треньор по битка, който таман приключваше подготовка с Александър Сашов, млада спортна вяра и предстоящ първенец. Те организираха прочувствен диалог, направиха си доста фотоси дружно, начертаха бъдещи проекти и оставиха паметен спомен в сърцето на младия играч, който онлайн се срещна с един от спортните си идоли. Дани Александров показа, че тази среща за него е част от мотивацията му да се занимава с политика - бъдещето на младежите, вероятностите, които имат, опциите да се занимават със спорта, който обичат, и да получат качествено обучение са негови дела като депутат.

Д-р Александър Паризов поздрави хората от Крайници откровено: „ Много ми е елементарно да приказвам пред всички, тъй като ние сме пред вас по наше предпочитание, а не по обвързване. Онези, които обещаваха доста през април, не направиха нищо. 45-ото Народно заседание беше не срам, беше нещо, което никой не би трябвало да помни. Това е резултат от доста обещания и никаква отговорност “. Той акцентира, че преди всичко за него и за представителите на коалиция ГЕРБ-СДС стоят националните ползи. Д-р Паризов прикани на 11 юли гласоподавателите да върнат реда и сигурността в развиването на страната.

Станислав Тенев показа себе си като специалист и приказва прагматично за дотациите за земеделските производители. Не един път по време на срещи с гласоподаватели се той трансформира в консултант и съветник по въпроси, свързани с обработването на земята. Той акцентира, че дотациите в границите на идващия програмен интервал ще стигнат до производителите с помощта на работата на кабинета на ГЕРБ и господин Борисов. Това е неговата причина да бъде част от тази кандидатска листа, тъй като има вяра в ефикасната работата и вижда резултатите от нея.

Днес претендентите от листата на коалиция ГЕРБ-СДС ще се срещнат с жителите на село Бистрица.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР