Купуването на употребяван автомобил винаги е лотария. От незнание или

...
Купуването на употребяван автомобил винаги е лотария. От незнание или
Коментари Харесай

Няколко неща по един употребяван автомобил, които ако ги забележите е по-добре да се откажете от покупката

Купуването на използван автомобил постоянно е лотария. От неведение или пък преднамерено, никой няма да ви даде цялостната информация за техническото положение и проблемите на съответния образец, само че немските специалисти от ADAC вършат лист списък с главните неща по един използван автомобил, които в случай че ги забележите е по-добре да се откажете от покупката.

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да вдигнете колата на елеватор и да я погледнете изпод - изгнили прагове и дъно са главната причина да откажете да купите такава кола. Голямо количество кит по каросерията (открива се благодарение на магнит) също би трябвало да е индикатор, че тази кола не е за вас.

Неправилно подравнените ъгли на колелата, могат да се дължат на липса на реглаж, само че може и да са симптом за сериозна злополука. Ако забележите противоречие в сходимостта на колелата, също би трябвало да се въздържате от покупка.

А димящ мотор и " хъркаща " скоростна кутия най-често значат безценен ремонт. Когато купувате използвана кола, би трябвало да ревизирате нейната история - постоянно има случаи, когато автомобил, възобновен след тежка злополука, се пуска за продажба. Това обаче е най-трудното нещо.

Иначе, отстранени катализатори са сигурен знак за гаражни доработки и че, колата е била карана жестоко и нападателно. Също по този начин, е мощно непрепоръчително да купувате кола, която е била такси.

И не на последно място: ADAC постоянно разгласяват описи с целесъобразни марки и модели коли втора ръка според от цената, която сте подготвен да платите. Ние също ви ги демонстрираме постоянно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР