Купоните на Неймар край нямат. Съседите му в Париж търпяха

...
Купоните на Неймар край нямат. Съседите му в Париж търпяха
Коментари Харесай

Неймар вбеси съседите си заради лудите купони, наложи се намесата на кмета

Купоните на Неймар край нямат. Съседите му в Париж търпяха дълго време, само че най-сетне им писна и насочиха публично недоволство, предава Le Parisien, представен от.

Чашата е преляла след огромното празненство, с което бразилецът отпразнува 31-вия си рожден ден на 5 февруари. Тогава той даже се похвали със фотоси от терасата си, на която се натискаше и целуваше с новата си остаряла изгоря Бруна Бианкарди.

Гостите на нападателя вдигали немислим звук, който не спрял и след среднощ. Затова се и наложило комшиите да извикат полиция.

Отношение взе даже кметът на квартал „ Бугивал “ - Люк Вател, който също живее наоколо. Той изясни, че купоните не са толкоз чести, само че по тази причина пък са доста продължителни и шумни. Този за спечелването на Лига 1 предишния сезон бил до 5 сутринта.

„ Това не е просто фонов звук. Но какво можем да създадем? Как да го глобим със 135 евро, като той получава милиони “, изясни Вател, който обмисля тъжба до прокурора. Говорено е и с хазяина на парцела, който щял да организира среща с бащата на футболиста.

Many of Neymar's neighbours are growing tired of his constant parties, even going so far as to call the police.

Last Sunday, his birthday, was one too many.

The Mayor of Bougival, where he lives, has described him as disrespectful to his neighbours.

✍️ Le Parisien
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet)
Проблемите за ПСЖ пък край нямат. Шампионите записаха втора поредна загуба във Франция. След 1:2 от Марсилия за Купата на страната, те паднаха с 1:3 и от Монако в шампионата. В този мач Неймар беше неразпознаваем и получи оценка 2 от 10 от Goal.com за представянето си, над всички беше вратарят Донарума, който избави тима си от погром. Въпреки резултата ПСЖ продължава да е водач в класирането с 5 точки пред Марсилия.

Във вторник за парижани следва ново тежко тестване – домашен мач против Байерн от 1/8-финалите на Шампионската лига. Твърдо навън е Килиан Мбапе, а Лионел Меси е под въпрос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР