Купонджия, прибиращ се от дискотека от Царево към Созопол, подивя

...
Купонджия, прибиращ се от дискотека от Царево към Созопол, подивя
Коментари Харесай

Бесен купонджия подивя на пътя, скочи на полицаите и започна да ги псува

Купонджия, прибиращ се от дискотека от Царево към Созопол, подивя на основния път, откакто колата, в която е пътувал, е била спряна за инспекция. Заради буйния екшън той отнесе 1000 санкция. За случая стана ясно от претекстовете на решението на Царевския областен съд отпреди броени дни. Случаят е индикативен за протичащото се по пътищата, написа burgasinfo.com.

Компанията на буйния пасажер се придвижвала с два автомобила - „ Сеат “ и „ Ауди “. Те били спрени от патрулиращите служители на реда на разклона за „ Узунджата “. Докато чиновниците на реда проверявали водачите на двете коли, край тях минал джип, чийто лидер извикал, че водачите на Сеата и Аудито не съблюдават разпоредбите за придвижване. Тогава от Аудито излязъл буйния пасажер и почнал да крещи: „ Що не спирате богатите, а спирате нас бедните, нещастници, отпадъци, ще ви... майката, корумпирани сте всичките… ”

Полицаите няколко пъти му създали забележка да се укроти, само че той траял с експанзията. Излязъл на пътното платно и основал заплаха за придвижването. Наложило се да бъде арестуван.

Единият от чиновници извадил белезници и тръгнал към мъжа, само че той се скрил в колата и се опитал да се затвори и заключи в купето. Полицаят съумял да хване в точния момент вратата и понечил да хване пасажера за ръцете и да го изкара от колата. Той обаче оказал упорита опозиция като се дърпал. Униформеният въпреки всичко го извел на открито, където нападателния мъж траял да се съпротвлява- блъснал с ръка в лицето в региона на долната джука единия служител на реда и ритнал с крайник в лявото коляно другия, който паднал на земята. Накрая двамата чиновници на реда с общи усиля съумели да слагат белезници на мъжа и да го вкарат в патрулния автомобил. Там той почнал да рита от вътрешната страна вратата на автомобила и бил откаран в РУП-Приморско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР