Куотърбекът Туа Танговайлоа сложи подписа си под 4-годишния договор с

...
Куотърбекът Туа Танговайлоа сложи подписа си под 4-годишния договор с
Коментари Харесай

Танговайлоа подписа мултимилионния договор с Маями

Куотърбекът Туа Танговайлоа постави подписа си под 4-годишния контракт с Маями на стойност 30.28 милиона щатски $, който е закрепен от Националната футболна лига (НФЛ) съгласно верните за драфта. Това съглашение включва и наложителната за играчи от първия рунд алтернатива за пета година, която е в ръцете на Долфинс.

Иън Рапапорт от НФЛ Нетуърк оповестява, че договорът е с изцяло обезпечена сума и включва 19.6 милиона $, които са преведени по сметката на петия избор в драфта с подписа.

Бившият куотърбек на Алабама към този момент похарчи част от парите. Той разгласява видео в “Туитър”, на което подарява черен “Кадилак Ескалейд” на майка си, Дайан, добавяйки: " Честит ден на майката на една повече от заслужила майка. Обичам те, мамо ".

Танговайлоа напусна Алабама като водач в историята на колежа по приключени пасове (69.3 процента), тъчдауни в границите на един сезон (43 през 2018) и тъчдауни през кариерата си (87). Той подаде общо за 7442 ярда в 32 мача за Кримсън Тайд.

Танговайлоа завърши рано последния си сезон в НСАА поради тежка травма в бедрото, която го извади от сметките за първи избор в драфта. От тази позиция Синсинати взе куотърбека на ЛСЮ Джо Бъроу, който завоюва и " Хайсман Трофи ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР