Културните развлечения са супер и много ги обичаме. Кино, опера,

...
Културните развлечения са супер и много ги обичаме. Кино, опера,
Коментари Харесай

Къде и кога да гледаме мюзикъла Коса на Клуб Бродуей

Културните развлечения са супер и доста ги обичаме. Кино, опера, спектакъл, да не забравяме и мюзикъл. Точно подобен ще можем да следим с помощта на Клуб Бродуей.

Всяка година те поемат уговорката да слагат по една режисура в няколко български града. Тази година тя ще бъде " Коса " - дванадесетата, която Клуб Бродуей към Американския Университет в България ще изнесе.
 Снимка 411890

Представлението ще бъде сложено в пет български града. Всичко стартира с четири представления от 2 до 5 април в Благоевград в спектакъл " Д-р Карл Джераси " от 20:00 часа.

На 6 април от 19:30 ч. в Общински трагичен спектакъл Кюстендил. На 8 април в Театър София с две представления от 17:00 ч. и от 20:30 ч.

Обиколката на страна продължава в Бургас на 9 април в Културен дом на нефтохимика от 19:30 ч. и приключва на 11 април в Държавна опера Варна с зрелище от 19:00 ч.
 Снимка 411891

Клуб Бродуей е формиран от над 40 души, които идват от разнообразни краища на света с една цел - да основат един невероятен план, който да бъде показан пред българската аудитория. Тази година екипът ще бъде формиран от студенти от България, Виетнам, Америка, Холандия, Украйна, Русия, Сърбия и Албания.

Билети са налични за закупуване в кампуса на Американския университет в България, касите на EasyPay, както и в билетните центрове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР