Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва феновете си с

...
Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва феновете си с
Коментари Харесай

ЕКС с два поредни концерта през септември - Летен театър “Бунарджика” в Пловдив на 10-ти септември и “Маймунарника” в София на 11-ти септември

Култовата и ЕКС-клузивна група ЕКС ще зарадва почитателите си с първи два концерта за годината – на 10 септември в Пловдив в Летен спектакъл “Бунарджика ” и на 11 сепември в София в клуб “Маймнарника ”. Тримата фронтмени на българската пънк и рок сцена - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол) и Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил и понастоящем на СветльоThe Legends) ще предложат 100% забава и ужасно въодушевление за почитателите и то в цели две следващи вечери. Тримата истински вокалисти дават обещание на всички пред сцената да си изкарат ЕКС-тра и няма по какъв начин да е друго, тъй като се чака те да изпълнят онлайн единствено най-големите шлагери (на ЕКС) бандите си, измежду които: “Обичам ”, “Бий хлапето ”, “Let me да те лов ю ”, “Боби ”, “Леле Како ”, “Скакауец ”, “Най-щастливият ден ”, “Бате Гойко ”, “Мариана ” и още. В Пловдив преди ЕКС публиката ще подгреят младежите от Plastic Bo, а в София тази роля ще се падне на Sheky. Началото на събитията е в 20:00 часа.
Двата концерта ще преминат при съблюдаване на всички наставления и ограничения против COVID-19. На 10 и 11 септември при влизане на публиката ще бъде измервана температурата. Също по този начин билетите, които са пуснати в продажба (и за двата концерта) са под 50% от потенциала надлежно на Летния спектакъл в Пловдив и “Маймунарника ” в София. Това се прави за да се обезпечи вероятната отдалеченост и комфорт на почитателите.

БИЛЕТИТЕ за двата концерта на група ЕКС - на 10 септември в Пловдив и на 11 сепември в София се продават с цялостна мощ в мрежата на Eventim.bg, билетните каси по градове и в бензиностанции OMV. Първите 100 билета (за всеки от концертите) са с промоционална цена 15 лева, като тази численост билети е на изчерпване! След изчерпването им цената за билет ще бъде 20 лева на предварителна продажба и 30 лева в деня на събитията и на вход.
* Билети за концерт на ЕКС в Пловдив можете да намерите > > >
* Билети за концерт на ЕКС в София можете да намерите > > >
Присъединете се към събитията във фейсбук:
* в Пловдив на 10 септември > > >.
* в София на 11 септември > > >.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР