Кулминацията на женския турнир в Маями настъпи. Днес ще станем

...
Кулминацията на женския турнир в Маями настъпи. Днес ще станем
Коментари Харесай

Рибакина срещу Квитова в мача за титлата в Маями


Кулминацията на женския шампионат в Маями настъпи. Днес ще станем очевидци на борбата за трофея на „ Hard Rock Stadium “, която ще е и доста трогателен конфликт на поколенията. Елена Рибакина е единствено на една победа от „ Слънчевия дубъл “, само че последното затруднение е Петра Квитова, която също е на дебютния си край в Маями.

До момента двете се се изправяли една против друга два пъти. Миналата година Рибакина победи със 7-6(5), 6-4 на четвъртфинала в Острава, до момента в който Квитова се наложи с 6-3, 7-5 в първи кръг в Аделаида през януари.

Двубоят сред Рибакина и Квитова е втори в програмата на централния корт и ще стартира не преди 22:00 ч. От 19:30 ч. е финалът на двойки за мъже, в който Сантяго Гонзалес и Едуар-Роже Васлен ще играят с Остин Крайчек и Никола Маю.

Коефициентите за мачовете и пазарите в тях можете да разгледате на.
Stadium, начало в 19:30 Коефициенти
Гонзалес/Роже-Васлен – Крайчек/Маю /
Не преди 22:00
Елена Рибакина – Петра Квитова /

Днес ще има и мач с българско присъединяване. Адриан Андреев ще играе в квалификациите за ATP 250 шампионата в Ещорил, а негов конкурент в първи кръг ще бъде Тимофей Скатов (№155). Коефициентът за победа на втората ни ракета е, до момента в който възможностите на неговия казахстанеца са оценени на.

От своя страна Изабелла Шиникова ще играе полуфинал на W15 шампионата в Монастир против международната №809 Елена Милованович. Коефициентът за победа на поставената под №1 българка е, до момента в който ставката за нейната съперничка и.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР