Кубрат Пулев ще се боксира срещу американеца Райдъл Букър във

...
Кубрат Пулев ще се боксира срещу американеца Райдъл Букър във
Коментари Харесай

Официално: Кубрат Пулев срещу бивш затоврник на 9 ноември в САЩ

Кубрат Пулев ще се боксира против американеца Райдъл Букър във Фресно, Калифорния на 9 ноември, разгласи публично вицепрезидентът на промоутърската организация Top Rank Карл Морети.

Както стана ясно, оповестеният по-рано за противник на Кобрата Марк Де Мори се отхвърли поради занижен хонорар и на сцената се появи някогашният пандизчия Букър. Първоначално той реализира „ джука сделка ” с щаба на Пулев, само че в този момент към този момент всичко е публично.

„ Не знаех, че Райдъл Букър е някогашен пандизчия, само че това няма никакво значение за дуела ми с него. Мачът е като за международната купа, тъй като, в случай че изгубя, няма да имам късмет да се боксирам за нея. Добър боксьор е, добър връх от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отхвърлиха, само че това е в действителност индивидът, който ще излезе против мен и ще играем на 9 ноември ” съобщи по скайпа българинът пред Българска национална телевизия.

„ Този мач е извънредно значим, тъй като в случай че изгубя, няма да се удрям за международната купа. Смятам, че в първата половина на 2020 година мач за международната купа би трябвало да има. Но аз в този момент съм се концентрирал върху този съперник, не недооценявам никого. Ще изляза съсредоточен, ще бъда на 100% за победа, с цел да изкача предпоследното ходило “, съобщи още най-хубавият ни боксьор. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР