Кубрат Пулев и фолк дивата Андреа изкараха дълги години заедно,

...
Кубрат Пулев и фолк дивата Андреа изкараха дълги години заедно,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев изневерил на Андреа, защото не понасял тлъстото й тяло!

Кубрат Пулев и фолк дивата Андреа изкараха дълги години дружно, само че в последна сметка няма да остареят дружно, тъй като боксьорът спря да се възбужда от тялото на певицата. Това е повода да огледа към друга.

Андреа от много време има проблеми с килограмите и тъкмо по време на изневярата на Кобрата е била още веднъж с наднормено тегло. Буквално месищата й се тресели и излизали от блузата й. Това отвращавало Пулев, който си падал по огромните форми, само че единствено когато те са добре завършени.

Стигнало се до такава степен, че Кубрат даже мъчно почнал да го подвига на Андреа. Той просто спрял да се възбужда от нея, защото тя била станала прекомерно дебела. Това се оказало повратна точка в техните взаимоотношения.

За Кобрата сексът бил най-съществен в една връзка. Затова, когато не намирал пристрастеност у една жена, се обръщал към друга.

Всъщност боксьорът е кръшкал неведнъж на певицата, до момента в който живееше в Германия. Тя е знаела, само че по една или друга причина е оставала с него, като за сметка на това той пък търпял едрото й тяло, цялостно с целулит.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР