Кубрат Пулев даде специална пресконференция за българските журналисти след кантара,

...
Кубрат Пулев даде специална пресконференция за българските журналисти след кантара,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Утре ще покажа на Джошуа кой е по-добрият боксьор

Кубрат Пулев даде специфична конференция за българските публицисти след кантара, където за малко да се сбие с Антъни Джошуа:

" Не мога да проучвам каква беше повода за напрежението на кантара. Казахме си няколко неща. Това е безусловно обикновено. За мен е значимо аз по какъв начин се усещам. Аз се усещам неповторимо. Имам доста сила. Не ме интересува той. Когато един състезател е квалифициран добре и се усеща добре това му дава нужната убеденост, непоклатимост и самочувствие да отиде и да победи. Аз по принцип съм си насъскан.

Победата ще диря. Най-важното - вярната игра. За мен е по значимо какво ще се случи на кръга. Там да мога да покажа цялостния си потенциал. Всичко това, което съм упражнявал и целия опит, който натрупах. Чувствам се добре и ще се веселя тези всичките старания да дадат резултат на кръга на следващия ден.
 Напрежение сред Кобрата и Джошуа на формалния кантар
Напрежение сред Кобрата и Джошуа на формалния кантар

Българинът бе бурно подкрепян от брат си Тервел Пулев и още няколко индивида

Аз виждам пренебрежителност в негово държание още от 2017-а, когато трябваше да играя с него. Това е единствено в негов минус. Интелигентните хора не са надменни. Надявам се да извадя на показ неговото същинско аз и да го победя безапелационно. Да покажа, че съм по-добрият боксьор и той го знае и аз го знам. Утре би трябвало да го победя, тъй като другояче остава единствено на думи. Именно обстановките демонстрират кой - кой е. Важна е за мен поддръжката. Любовта, желанието на хората за тази победа. Предполагам, че от България ще има доста искащи аз да победя. Искам да кажа на всички които ме поддържат, че правя оценка всичко това.

Аз чувствам силата от последните години доста повече в сравнение с преди. Сега естествено също я чувствам, чувствам силата. Трябва да реализира тази победа. И за мен и за татко ми, който искаше да сме боксьори с Тервел. За хората - да им вдъхнем кураж, да им върнем любовта, която ни дават.

Ние проучваме нещата, обсъждаме разясняваме дружно. Таков и Тервел са огромна поддръжка за мен. Те са най-доверените ми хора, които са били до мен и останаха до мен през годините. Изключително значимо е това, с цел да покорим най-големия връх.

В професионалния бокс няма нито % спектакъл. Аз му споделих на самия Джошуа, че аз не го ненавиждам, само че на следващия ден ще му покажа кой е по-добрият боксьор.

Той разчита на името си. Разчита на мачовете, в които е победил, тъй като в действителност е побеждавал именити боксьори. Това въпреки всичко е някаква история, която му дава криле. Но нали знаете всичко се трансформира, всичко се движи. Нищо не може да е както през вчерашния ден. Аз считам на следващия ден да трансформира нещата.

Не му отвърнах, тъй като не считам, че това е равнището. В последна сметка всеки желае да потвърди себе си. Всеки желае да бъде по-добрият. Но не отива от устата на един международен първенец и на равнището, на което той се показва, че е. На него към този момент международните трофеи не му отиват. И природата желае да има нов международен първенец ", съобщи увереният в успеха си Кубрат Пулев.
 Антъни Джошуа: Пулев дрънка доста нелепости, бях подготвен да го ударя в челюстта
Антъни Джошуа: Пулев дрънка доста нелепости, бях подготвен да го ударя в челюстта

" Когато видя, че съперниците се предават, тогава ги доправям "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР