Крясъци, скандали ритници и шамари. Родните представителки на хайлайфа често

...
Крясъци, скандали ритници и шамари. Родните представителки на хайлайфа често
Коментари Харесай

Най-агресивните дами в родния хайлайф

Крясъци, кавги ритници и плесници. Родните представителки на хайлайфа постоянно демонстрират грозна страна на сякаш нежния пол, написа Флагман.

Последният случай е отпреди няколко дни. В основната роля бе футболната брачна половинка Жени Джаферович, която влезе в недодялан спор, а съгласно думите на жертвата - и в ръкопашен пердах, пред очите на децата. Жени бе упрекната от журналистката Наталия Радославова, че нарушава жестоко закона, като качва децата си в колата от страната на пътното платно, а когато ѝ прави забележка, Жени реагира ocтpo, употребява обидни думи и крещи. Според пострадалата вербалната експанзия минава във физическа и Джаферович си разрешава да ритне колата ѝ, а след това и да удари пестник по лицето на съперничката. В резултат Жени е викнатa на разпит в районно и са ѝ повдигнати обвинявания за безчинство. На този стадий брачната половинка на Ваня Джаферович отхвърля да дава изказвания по случая.

Нека да разгледаме кои други известни българки са проявявали експанзия на обществени места:

Водеща в класацията на звездните скандалджийки е адашката на Евгения Джаферович - Жени Калканджиева .

Шестата по хубост в света мъчно управлява буйния си манталитет и към този момент няколко пъти изпада в грозни битки със съседите. Характерна за Калканджиева е вербалната препирня на висок звук, само че при последната изцепка си разрешава даже да хвърля сурови яйца по комшиите си. Причината за враждите са най-много честите купони в дома на Мис България 95. Съседите се недоволни от мощната музика в дребните часове на нощта и викат полиция. Докато Жени се пробва с викове да позволи казуса, мъжът ѝ Тачо се включва с юмруци. И двамата минават през ареста, а Жени се разминава с обвинявания за дребно безчинство.

Една от най-известните плеймейтки, Златка Райкова , също се славеше с избухлив манталитет преди години. През далечната 2012 година Русата Златка скочи на пердах на ромския славей Азис. Сцената се разиграва в една от най-известните чалготеки във Варна. Според клюките Азис се изрепчил на тогавашното гадже на Златка Камен Балбузанов-Куката. Плеймейтката и половинката ѝ отишли на присъединяване на Азис. Според очевидци Куката привикал краля на чалгата на своята маса, с цел да поздрави персонално Златка. Азис обаче се озъбил на Куката и съгласно слуховете го нарекъл „ див селяндур ". Без доста да му мисли, Златка Райкова блъснала пестник на артиста. Вбесена, тя била решена да не спре дотук и почнала да скубе гневно гривата на Азис. За благополучие ВИП персоните са разтървани, само че видеото от грозната сценка обиколи мрежата и засрами плеймейтката.

Рут Колева също беше забъркана в абсурден побой преди няколко години, само че като пострадала тя се оплака в обществените мрежи, че е бита. Между изпълнителката и брачната половинка на вложител от Оман породи спор, в който се стигнало до удари, ритници и тъжби в Пето районно. Певицата сподели фотоси на синини по тялото си във фейсбук. В здравното, което разгласява, са разказани пострадванията ѝ, в детайли са посочени местата, където е удряна, и размерът на самите рани. В умозаключение съдебномедицинските специалисти споделят, че „ травматичните увреждания са получени в следствие от действието на твърди и тъпоръбести предмети. От своя страна Деница Михайлова - другата страна по случая, се включи в ефира на Нова ТВ и сподели: „ Това, което въпросната госпожа твърди, са долни неистини и клевети. Не съм отказвала да си платя санкцията. Тя назова брачна половинка ми „ шибан сириец, върви си, противен терорист ". Започна да ме наскърбява, че съм продажница, че дремя с мъже за пари. Аз отидох да си взема автомобила, на излизане тя продължи надменно да ме наскърбява. Отидох при нея и взех телефона ѝ, с цел да изтрия фотосите. Тя ме атакува, атакува и брачна половинка ми, който се опита да предотврати това нещо, и го нарани в региона на слепоочието. Аз извиках полицията, не тя. Часовникът ми е строшен, гривната ми е счупена. Тя ме надра “, описа Михайлова.

През 2015 година две от участничките в „ Биг Брадър " се хванаха за косите. Силвия Юрукова и Ирена Петрова спретнаха див женски пердах. Първа стартира с отровните си стрели Ирена, до момента в който Силвия под въздействие на алкохола и експанзията спретна неизразим скандал, който ужаси съквартирантите. От екрана хвърчаха екстеншъни, предмети, а продуцентите бяха принудени да изведат от къщата двете участнички. Драмата стана в нощта на елиминациите. Силвия Юрукова първа стартира грозните подиуми и стигна оттатък обидите и псувните, като замери Ирена с чаша и стол. Бяха разтървани от нахлулата защита в Къщата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР