Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си

...
Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си
Коментари Харесай

Ето с какъв номер Крум Савов е свалил жена си Мая

Крум Савов е свалил жена си Мая с най-изтъркания си номер, на който другите не се вързали. Това излиза наяве от мнения на тв фенове след присъединяване на брачната половинка му Мая в " Черешката на тортата "  преди няколко седмици.

Чаровната русокоска развърза кесията със мемоари и се върна към доста персонални и съкровени моменти от запознанството си със спортния публицист, който постоянно през годините е споделял, че се е влюбил от пръв поглед в нея. Самата Мая пък, даже не го забелязала, когато пристигнал в аптеката, в която тя работела.

Историята на звездното семейство на моменти звучи прозаично и сигурно разсмива мнозина. Когато Мая си тръгнала от аптеката, Крум почнал да я следи и по този начин няколко километра. Опитал се да я увещае да излязат дружно на среща и дори обявил, че ще се ожени за нея. Мая известно време запазвала отдалеченост, само че най-после не устояла. Днес двамата са семейство с две деца.

Двамата имат 16 години разлика във възрастта, само че се оказва, че преди да срещне Мая, телевизионерът е имал много палаво минало. И май му е било процедура да преследва дамите.

" И ние по този начин се запознахме с Крум Савов – след несъмнено гонене по " Московска ", където се намира Централен държавен списък, в който работех ", споделя наскоро на формалната страница на " Черешката " една от някогашните тръпки на Савов, която прецизира, че това се случва преди запознанството му със брачната половинка му. Тогава Крум бил толкова съдбоносен в ухажването, че дори подал в архива молба за информация, от каквато нямал никаква потребност, единствено и единствено с цел да има мотив да се запознае с дамата.

" Ако не вярвате, проверете, има подадена фиктивна молба от него за архивна информация, която си пазехме като занимателен спомен там ", споделя дамата, а в тв средите се описват легенди за опита на Крум Савов с дамите. След като обаче Мая влиза в живота му, той внезапно поставя точка на ергенските си осъществявания. Самата тя имала връзка, когато го срещнала. Звездата обаче бил толкоз настойчив в желанието си да я с нея, че я предиздвикал да се раздели с тогавашния си сътрудник.

По това време Крум е началник на спорта в Нова тв и не пропуща да постави и Мая пред камерите. Тя имала известни съмнения, не се чувствала добре в тв студиото, само че поради него се навила да продължи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР