Кризисните телефонни номера са: 02/ 982 51 54 и 0889

...
Кризисните телефонни номера са: 02/ 982 51 54 и 0889
Коментари Харесай

МВР обяви телефони за близки на пострадалите от ”Тракия”

Кризисните телефонни номера са: 02/ 982 51 54 и 0889 94 42 60

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев изрече своите откровени съболезнования към околните на починалите и потърпевшите в тежкия пътен случай, който стана към 11.25 часа. При злополуката на 27-ия километър от автомагистрала "Тракия " починаха шестима души , а 22-ма потърпевши са превозени в болница. Сред потърпевшите има и дете.

Радев разясни, че повода за трагичния случай занапред ще се обяснява в границите на почналите следствени дейности.

„ Имало е прикосновение сред два леки автомобила и рейса, който е карал в естественото платно “, сподели вътрешният министър.

Започнала е и инспекция на компанията - транспортьор, в която Министерство на вътрешните работи оказва подпомагане на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

Очаква се до час – час и половина да бъде възобновено придвижването по автомагистрала „ Тракия “.

Междувременно от пресцентъра на "Пирогов " оповестиха, че в болничното заведение са признати четирима от потърпевшите - трима възрастни и 13-годишно момче. То е оперирано по неотложност, като му е бил подложен дрен, с цел да се възвърне достъпът на О2 до организма.

Майката на момчето също остава в болничното заведение, само че в травматологията на "Пирогов ". На другата потърпевша жена са направени високоспециализирани проучвания и тя е настанена за лекуване в хирургията.

Четвъртият потърпевш - 40-годишен мъж, е прегледан и освободен за домашно лекуване. Той е с травма на главата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР