Кризата с новия коронавирус COVID-19 нараства с бавни, но сигурни

...
Кризата с новия коронавирус COVID-19 нараства с бавни, но сигурни
Коментари Харесай

Силното послание на д-р Андрей Митевски за мерките срещу COVID-19, което всеки трябва да прочете

Кризата с новия ковид COVID-19 нараства с мудни, само че сигурни темпове. Ето за какво взехме решение да споделим с вас посланието, което доктор Андрей Митевски от Стара Загора насочи малко след снощния ексклузивен брифинг на ген. Венцислав Мутафчийски в една от групите във Фейсбук. Припомняме ви, че ген. Мутафчийски прикани за вземането на допустимо най-крутите ограничения против разпространяването на COVID-19. По неговите думи животът в центъра на София продължава като постарому, хората се тормозят за фитнесите и фризьорските салони и към момента не се осъзнава какъв брой сериозна е обстановката. Ето какво гласи мощното обръщение на доктор Митевски:

" Отделям малко време да ви напиша няколко реда, защото съм нощна промяна в реанимацията на болничното заведение ми. Генералът-шеф на ВМА и ръководител на националния спешен щаб не можеше да ви го каже по-ясно доскоро по малкия екран. Да ви го кажа и аз като завеждащ ОАИЛ и доктор анестезиолог-рениматор, който дружно с сътрудниците си ще се пробва да ви лекува през идващите седмици в изискванията на българската здравна реалност.

Ако не си спрете децата младежи да вървят по купони (преди да дойда на работа, видях групи от младежи, купуващи си енергийни питиета, чипс и така нататък, явно отиващи някъде на купон), в случай че не спрете да ходите по градинки и паркове на групи и по входовете на блоковете, приказвайки си радостно и нехайно за невидимия вирус и по какъв начин всичко е интрига, в случай че не спрете да се трупате по опашки където и да било, ще ни затрудните извънредно доста, да не кажа, че ще извършите невероятно да ви лекуваме дейно когато това се наложи! Благодаря в случай че прочетохте това и ви пука! "

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР