Критикът на Кремъл Алексей Навални обяви, че администрацията на Наказателна

...
Критикът на Кремъл Алексей Навални обяви, че администрацията на Наказателна
Коментари Харесай

Като в изповедалня: Навални вече разговаря с адвокатите си през тъмно стъкло - Свят

Критикът на Кремъл Алексей Навални разгласи, че администрацията на Наказателна колония № 6 във Владимирска област, където той излежава присъда, продължава да нарушава правата му.

Според профилите на опозиционния водач в обществените мрежи на юристите му е било неразрешено освен да предават каквито и да било документи, само че и да ги демонстрират на пандизчията.

" На днешната среща с юриста към този момент не се възмущавахме от новото откритие на Кремъл и затворническите управляващи, а просто се смеехме. Не можехме да спрем да се смеем в продължение на 5 минути.

Никой в никакъв случай не беше виждал сходно нещо. По-рано на юристите им беше неразрешено да предават каквито и да било документи, като ги бяха оградили от мен с плътна стена от железни решетки и пластмаса, само че в този момент тази пластмаса беше направена непрозрачна. Залепиха я с тиксо и в този момент юристите не могат даже да ми покажат никакви документи.

И срещата с юрист наподобява оптимално на изповед в католическа черква. Седя на стол в стая с размери метър на метър. Пред мен има пластмасова стена, зад която неясно виждам контур на мъж. По гласа му мога единствено да предположа, че е юрист. И в този момент все ми се желае да кажа: " Съжалявам, отче. Съгреших ", написа Навални.

Предишния ден сътрудниците му разкриха, че на пандизчиите в колонията е неразрешено да разискват каквото и да било с политика. Твърди се, че когато водят Навални, се звъни с три камбанки - сигнал за пандизчиите да се извърнат или да се отдалечат от прозорците, в случай че критикът на Путин е навън в този миг.

От началото на август до началото на септември Алексей Навални е изпращан в карцер четири пъти. Вкарван е там, тъй като разкопчал копче, не извършил молбата на пазача и се показал погрешно. Политикът е разгласен и за " непрекъснат извършител " в наказателната колония, заради което ще вижда рядко със фамилията си.

Според Навални администрацията на колонията го преследва поради политическата му активност. По-специално за това, че е основал профсъюз на пандизчиите и го прикани да гласоподава против проправителствените претенденти на изборите през септември 2022 година

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР