Кристиано Роналдо все още е отворен към всякакви варианти за

...
Кристиано Роналдо все още е отворен към всякакви варианти за
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо все още не знае къде ще играе

Кристиано Роналдо към момента е отворен към всевъзможни разновидности за продължение на кариерата си. „ The Mirror “ твърди, че португалската суперзвезда към момента не е решил дали да одобри офертата от саудитския Ал-Насър, съгласно която той ще получава зашеметяващите 200 милиона евро на сезон, защото ще реши бъдещето си едвам след Световното състезание.

37-годишният Роналдо приключи по взаимно единодушие контракта си с Манчестър Юнайтед и даже се отхвърли от заплатите, които трябваше да поучава до края на сезона, а те не бяха малко – към 16 милиона. Източници, близки до някогашния нападател на Спортинг Лисабон, Реал Мадрид и Ювентус, разкриват, че Роналдо се е съсредоточил само върху Мондиала, защото желае да помогне на Португалия да стане Световен първенец за първи път и няма предпочитание да разсейва по време на шампионата.Все още има голям интерес към него макар изпадането му в недружелюбност в Юнайтед. „ Червените дяволи “ в началото отхвърлиха да освободят Роналдо, тъй като се опасяваха, че той ще се причисли към пряк противник от Висшата лига в лицето на Челси. В последна сметка на „ Олд Трафорд “ обаче взеха решение да се разделят с португалеца по взаимно единодушие след отправените от него съществени рецензии към клуба и мениджъра Ерик загар Хаг в скандалното си изявление с журналиста Пиърс Морган.

Смята се, че Челси към момента се интересува от Роналдо, защото притежателят Тод Боули желае да покаже сериозното си желание да трансформира лондончани във фактор, като притегли състезател, който има голяма стойност.

Спортинг Лисабон също желае да си върне своя младеж 19 години, откакто той мина в Юнайтед за първи път. Португалския отбор обаче не може да предложи на Роналдо присъединяване в Шампионската лига, за който той толкоз жадува, откакто бяха отстранени в последния си мач от групата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР