Кристиано Роналдо прибави още един рекорд към богатата си колекция.

...
Кристиано Роналдо прибави още един рекорд към богатата си колекция.
Коментари Харесай

Феноменален рекорд за Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо прибави още един връх към богатата си сбирка. На 38-годишна възраст, следващото достижение на португалеца е много впечатляващо, което е нещо всекидневно за него.

Петкратният притежател на “Златната топка ”, стана първият футболист в историята, който може да се похвали с 1000 мача без загуб., Информацията идва от меродавен източник – Международната федерация по футболна история и статистика. Двубой №1000 за Роналдо в който той не губи, е бил успеха с 2:0 против иранския Персеполис. Двубоят е бил от Шампионската лига на Азия, оповестяват от профилираната организация.

 Снимка: БГНЕС

След това Кристиано се развихри против Ал Ахли в локалното състезание, реализирайки два гола за 4:3, а по този метод дуелите му без загуба към този момент са 1001.

Статистиката обгръща дуели както на клубно равнище, по този начин и с националния тим на Португалия. А равносметката му все още е 777 победи, 224 равенства и 182 загуби.

Най-успешен е бил в Реал (Мадрид), което е разумно, откакто игра най-дълго за “Кралете ”. Там мачовете без загуба са 386, а по-късно следват Манчестър Юнайтед (284), Португалия (168), Ювентус (114), Ал Насър (27) и Спортинг (Лисабон) (21).

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР