Кристиано Роналдо отново е в окото на урагана и отново

...
Кристиано Роналдо отново е в окото на урагана и отново
Коментари Харесай

Когато жените в живота на Роналдо го защитават със зъби и нокти

Кристиано Роналдо още веднъж е в окото на урагана и още веднъж получи безусловната поддръжка на своите близки. Португалският футболист е изправен пред сложен миг в спорта, откакто беше грубо глобен от клуба си Манчестър Юнайтед. Поради тази причина сестрите му Катя и Елма Авейро се обърнаха да го защитят, до момента в който партньорката му Джорджина Родригес показа енигматично обръщение, в което приказва за това по какъв начин вярата оказва помощ да се изправиш пред деликатни обстановки.

В момента играчът не е с отбора си и тренира от дни самичък. Причината: недисциплинираният жест, който направи предходната сряда по време на мача, който " алените дяволи " изиграха вкъщи против Тотнъм. Португалската звезда, която беше на титулярната пейка, реши да напусне мача от Висшата лига малко преди последния съдийски сигнал и това провокира съществени проблеми. 

Неговият треньор Ерик загар Хаг по-късно увери, че 37-годишният футболист не се е подчинил на заповедите му, като е отказал да влезе, с цел да играе последните пет минути от конфликта. След случилото се на стадион " Олд Трафорд " и успеха на локалните с 2:0, самият Кристиано излезе с изказване в Instagram, в което даде своята версия за събитията.

Обясненията на играча и наказването на клуба

" Както постоянно съм правил през цялата си кариера, пробвам се да удостоверявам почитание към моите съотборници, моите съперници и моите треньори. Това не се е трансформирало. Аз съм същият човек и същият експерт, какъвто бях през последните 20 години, до момента в който играех футбол ", сподели роденият в Мадейра нападател. " Винаги съм се опитвал да дам образец на младежите, само че за жалост това не всеки път е допустимо заради напрежението сега. "

От своя страна Манчестър Юнайтед също направи публично изказване, с цел да разгласи, че " Кристиано Роналдо няма да бъде част от тима в идващия мач против Челси ", установявайки първото наказване за нападателя и че би трябвало да заплати санкция от към 720 000 паунда.

Подкрепата на сестрите

Всеки път, когато Кристиано Роналдо е в неволя или минава през сложен стадий, сестрите му го пазят и обществено му посвещават насърчителни думи.

Една от тях е Елма Авейро, която гневно се хвърли в уверяването, че клубът му  " не почита " Кристиано и съобщи, че той е и ще бъде " най-голямата горделивост за цялото семейство ". Освен това Елма сподели, че е освен " страховит експерт ", само че и " образец за една нация ".

" Не е нужно да доказваш нищо на никого, така като си човек, който отдава душата си на всичко, което прави и обича. Много съм щастлива, че имам същата кръв и те обичам ", приключва тя.

От своя страна, Катя Авейро също реагира с откровено посвещение на брат си, където акцентира неговата " харизма " и метода му на битие.

" Това е човек, който постоянно ще те прегърне, който уважава татко си и майка си, добър другар, който въодушевява и в никакъв случай не се предава... Това е моят брат и моето момче, нашият боец, който напусна дома си на 13 години със сълзи на очи ", написа тя.

Посланието от Джорджина Родригес

В " разгара на бурята ", тя сподели обява за милионите си почитатели, където сподели " лека нощ ", показвайки своята по-духовна страна.

" Бог знае какво прави, даже и да не го разбирате. Той е вашата мощ във времена на тъга ", разсъждава Джорджина Родригес върху изображението, на което се появява молещ се човек и чиито думи са взети от ария на пуерториканския композитор на християнска музика Самуел Ернандес.

Религиозността на инфлуенсърката е общоизвестна и може би с това обръщение тя моли спорът, който визира Кристиано, да бъде позволен допустимо най-скоро. Джорджина постоянно е била доста наясно с всичко, което визира момчето й във футбола, било то положително или неприятно, тъй че този път не наподобява да е по-различно. 

Срещата с треньора

Португалският нападател беше видян през вчерашния ден, 26 октомври, в подготвителната база на Манчестър Юнайтед, където организира среща с треньора си, с цел да се опита да поправи нещата, макар че към този момент не е известно дали ще се върне със съотборниците си, с цел да изиграят мача тази вечер.

В същото време се приказва, че неговият сътрудник Жорже Мендеш ще предложи Роналдо на други значими клубове в Англия като Арсенал и Челси - и двата тима от Лондон, ако CR7 най-сетне би трябвало да напусне Манчестър Юнайтед. Още през лятото имаше спекулации за допустима прояна за играча. Ако смени тима, ще се наложи със фамилията му да се реалокират в английската столица, означават от Hola.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР