Кристиано Роналдо оглави престижната класация на най-добре печелещите звезди в

...
Кристиано Роналдо оглави престижната класация на най-добре печелещите звезди в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо печели повече от всеки друг в Instagram

Кристиано Роналдо оглави влиятелната ранглиста на най-добре печелещите звезди в Instagram. Звездата на Ювентус и Португалия получава по 1,6 млн. $ за всяка спонсорирана обява в своя профил в обществената мрежа.

Бившият футболист на Реал Мадрид изпревари Холивудската звезда Дуейн Джонсън – Скалата, с цел да се качи на върха в класацията, изготвяна от компанията за маркетинг в обществените медии Hopper HQ. Кристияно за първи път е отпред на най-печелившите в Instagram. Петкратният притежател на Златната топка има цели 308 милиона почитатели в обществената мрежа.

Бившата звезда от кеча Скалата, който играе във филмата поредност " Бързи и гневни ", има 250 милиона почитатели и получава малко над 1,52 млн. $ на пост, до момента в който поп звездата Ариана Гранде е компактно зад него с 1,51 млн. $ на рекламна обява, предава BBC.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Никой инфлуенсър не може да надмине приходите на Кайли Дженъ...

Доскорошният водач Кайли Дженър в този момент е четвърта с нейните 244 милиона почитатели и 1,49 млн. $ на спонсорирана обява. Друга риалити и Intagram звезда – Ким Кардашиян има 232 милиона почитатели и получава по 1,49 млн. $ на обява, което ѝ отрежда 6-о място. В топ 10 има 6 дами, като за първи път Кайли Дженър или Ким Кардашиян не участват в топ 3.

Единственият различен състезател измежду челниците в класацията е футболистът на Барселона Лионел Меси. Със своите 224 млн. почитатели той заема 7-о място в класацията, печелейки по 1,1 млн. $ на спонсорирана обява. Бразилската звезда на ПСЖ Неймар е много по-назад, нареждайки се едвам 16-и с 824 000 $ на пост.

Британската компания Hopper HQ, която ръководи сметки в обществените медии от името на компании и частни лица, разгласява първата си ранглиста на богаташите в Instagram през 2017 година

Компанията проучва вътрешни и обществено налични данни, с цел да разкрие лист с най-добре платените звезди и авторитетни фигури в Instagram. Отчитат се фактори като междинна ангажираност, какъв брой постоянно те разгласяват, индустриални променливи и брой почитатели.

От предходната година предстоящите разноски за обява в Instagram от Кристияно Роналдо се усилиха с 54%. Той си партнира с разнообразни компании, за дa рeклaмирa прoдуктитe им.

" Докато Covid-19 продължава да влияе върху целия ни живот, наподобява, че Instagram е едно от дребното места, които не са наранени отрицателно от пандемията, и с хора, които употребяват приложението повече от всеки път, някои биха могли да кажат, че неизбежните доходи ще доближат своя връх тази година ", споделя съоснователят на Hopper HQ Майк Бандар.

Макар да е водач за пръв път, Кристиано Роналдо постоянно участва в топ 5 на най-печелившите звезди в Instagram. " С Европейското състезание тази година и няколко дискусионни маркетингови хода през последните няколко седмици, цената на наличието на футболиста скочи внезапно ", регистрира Бандар.

Ето 10-те звезди, които печелят най-вече на рекламна обява в Instagram:

1. Кристиано Роналдо – 308 млн. последователи; 1,6 млн. $ на обява



2. Дуейн Джонсън – Скалата, 250 млн. последователи; 1,52 млн. $ на обява



3. Ариана Гранде – 247 млн. последователи; 1,51 млн. $ на обява



4. Кайли Дженър – 244 млн. последователи; 1,49 млн. $ на обява



5. Селена Гомес – 241 млн. последователи; 1,46 млн. $ на обява

6. Ким Кардашиян – 232 млн. последователи; 1,41 млн. $ на обява

7. Лионел Меси – 224 млн. последователи; 1,16 млн. $ на обява



8. Бионсе Ноулес – 189 млн. последователи; 1,14 млн. $ на обява



9. Джъстин Бийбър – 180 млн. последователи; 1,11 млн. $ на обява

10. Кендал Дженър – 172 млн. последователи; 1,05 млн. $ на публикация
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР