Кристиано Роналдо може да се е забъркал в словесна война

...
Кристиано Роналдо може да се е забъркал в словесна война
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо включи звезда, с която яростно се сблъска в dream XI, но се пренебрегна

Кристиано Роналдо може да се е забъркал в словесна война с Уейн Рууни през 2022 година - само че той въпреки всичко включи иконата на Англия начело с Карим Бензема в фантазията му XI.

Двойката образува известно партньорство по време на първия престой на Роналдо в Манчестър Юнайтед, помагайки на клуба да завоюва купата в Шампионската лига през 2008 година на фона на цялостна с титли епоха. Но връзките изглеждаха обтегнати, откакто Рууни разкритикува португалската звезда за появяването му в Piers Morgan Uncensored в края на 2022 година, което докара до острото му овакантяване за повторно.

Роналдо отговори, като допусна, че Рууни ревнува за дълголетието му. Но той явно към момента прави оценка кариерата си на състезател, като се има поради селекцията, когато 38-годишният назова най-хубавите си XI играчи, които е подредил дружно в изявление за.

Отборът на 38-годишния футболист също беше изненадващо цялостен със звезди на Реал Мадрид, с Икер Касияс, посочен на вратата. Четворката му откъм гърба имаше други съотборн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР