Кристиано Роналдо буквално полудя, когато Лионел Меси и Аржентина спечелиха

...
Кристиано Роналдо буквално полудя, когато Лионел Меси и Аржентина спечелиха
Коментари Харесай

Роналдо “полудял“, когато Меси спечелил световната титла с Аржентина

Кристиано Роналдо безусловно " полудя ", когато Лионел Меси и Аржентина завоюваха международната купа в Катар. Това разкри неговaтa партньоркa в риалити сериала на Нетфликс " Аз съм Джорджина ", чийто втори сезон ще започва през март, написа.

В новите епизоди тя споделя по какъв начин е реагирал нейният обичан след финала на Световното състезание и успеха на Аржентина и Лео Меси. Думите на Джорджина цитира испанския " AS ".

„ Той сграбчи джойстика на PlayStation от ръцете на Кристиано-младши, седна и игра против Аржентина с Португалия до идната заран. Той завоюва всички мачове с разлика от пет и повече гола “, разкри Джорджина.

Ударът за Кристиано Роналдо беше голям, откакто безконечният му противник Лионел Меси и Аржентина завоюваха международната купа, а Португалия се прибра рано-рано от Мондиал 2022. Той не хвърча със самолета на националния тим за Лисабон, а остана на отмора в Доха с някои от съотборниците си.

Мнозина ще бъдат сюрпризирани от решението на Джорджина да разкрие такава интимна и компрометираща информация за Кристиано Роналдо.

Всички вести от света на спорта четете на

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР