Кристиан Талев - Криско днес е едно от най-известните имена

...
Кристиан Талев - Криско днес е едно от най-известните имена
Коментари Харесай

Криско живял сред хлебарки в Студентски град, спал с Миро от „Каризма”

Кристиан Талев - Криско през днешния ден е едно от най-известните имена в родния музикален бизнес, само че пътят му към известността не е бил по никакъв начин лек. Когато дошъл от родния си град Габрово в столицата, известният рапър и продуцент живеел в мизерно общежитие и мъчно свързвал двата края. Късметът обаче бил на негова страна и още първото му парче се трансформирало в цялостен шлагер.

Преди да пробие като реализатор, Криско работил като помощник-барман в морския курорт Дюни. Хванал се на тази работа поради сервитьорка, в която бил бясно влюбен. „ Тя работеше на същото място и желаех да бъда до нея. Хиляди чинии измих поради тази госпожица ”, връща лентата на спомените рапърът. Той се трудел като барман единствено през летните месеци, през останалото време разчитал на родителите си в родния си град Габраво.

За първи път Талев се почувствал независим, когато пристигнал да следва в столицата. Още на третия ден след идването си в София почнал работа като диджей в Студентски град, само че не крие, че минал и през много сложни моменти във финансов проект. „ Имаше интервал, в който менюто ми включваше главно филии с лютеница, а за многообразие вечерях със солети. По тази причина бях и доста недъгав ”, споделял е изпълнителят.

Негов дом по това време била тясна и мръсна стая в мизерно общежитие. Криско неведенъж се е шегувал, че в блока имало повече хлебарки, в сравнение с студенти. Той обаче извадил шанс и първото независимо парче, което основал сякаш на смешка, се трансформирало в шлагер. Още на идната година зарязал Студентски град и се преместил в по-широка и комфортна квартира.

Изпълнителят изненада феновете си, като сподели своя фотография от този интервал. Кадарът  е отпреди 13 години, а на него Талев наподобява като момченце. „ 2008 година, когато необятните дънки бяха мега тренд. Аз съм първа година студент. Тогава всички слушат „ Щото е маймуна ”, само че никой не знае по какъв начин наподобявам. Тъкмо пристигнал в София с една торба фантазии... ”, написа рапърът.

Някои почитатели разясняват, че остарелият Криско им липсва, тъй като настоящите му песни са доста комерсиални и дори клонят към чалгата. Други пък не пропущат да подмятат, че по това време габровецът е залитал по „ белия прахуляк ”, т.е. по опиатите, които в миналото бяха и съществена тематика на текстовете му.

Първите пробни песни на Талев доста се харесали на студентите и скоро се сдобили с по-широка известност. Тогава той решил, че непременно би трябвало да пробие и се съсредоточил върху музиката. Зарязал учението в университета и по този начин и не взел тапия за висше обучение. Два пъти записвал разнообразни специалности, само че нямал нито времето, нито търпението да си взима изпитите. Паметливи хроникьори си спомнят, че в тези години днешната звезда е взет под крилото на Миро от „ Каризма ” . Някои даже настояват, че двамата са живели под един покрив няколко месеца. След това рапъра става доста непосредствен с друго настоящо име – Любо от група „ Те ”, което е мотив за всевъзможни клюки и до през днешния ден. Години по-късно плеймейтката Ася Капчикова, с която Криско няколко месеца беше гадже, ще опише смайващи неща, които немската хартия UPM, на която е отпечатан нашия вестник, не би могла да понесе.

В началото на кариерата си Криско споделяше в изявленията, че към 30-те си години се вижда като фамилен мъж с две или три деца. Изглежда, че той в действителност следва фантазиите си, тъй като към този момент е на 32, има щерка на име Амая, а второто бебе в фамилията му е напът да се появи.

Изпълнителят и половинката му Цветелина Петрова не си губят времето, тъй като единствено година и половина след раждането на дъщеря им, те са подготвени да посрещнат новия член на семейството. Щастливите родители настояват, че постоянно са желали децата им да са с дребна разлика във възрастта.

Според осведомени бременната Цвети има намерение да се отдаде на майчинството и няма да се връща на работа. Преди чаровната брюнетка се изявяваше като танцьорка и стюардеса, само че твърди, че това към този момент е затворена страница за нея. Казва, че към полетите може и да се върне някой ден, само че кълченето в нищожно облекло сигурно остава в предишното.
Криско е разказвал, че с Цвети са се срещнали на фотосите на негов видеоклип. Тогава тя била част от известен балет, само че фамилният живот с хитовия реализатор доста я трансформирал и танците към този момент не са измежду целите й. „ Беше прекрасен интервал от моя живот, само че към този момент съм друг човек и ме вълнуват други неща! ”, безапелационна е младата майка. Тя изцяло е загърбила нощния живот и се е посветила на щерка си Амая и развиващия се живот в утробата й, писа Уикенд.

Талев и Петрова са дружно от 4 години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че ще се женят, те към момента не възнамеряват женитба. Криско отхвърля брака като институция и споделя, че няма потребност от автограф в гражданското, с цел да живее щастливо с обичаната си жена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР