Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха

...
Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха
Коментари Харесай

Криско кръсти сина си Даниел

Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители на момче. Те към този момент имат имат едногодишна дъщеричка, само че в този момент фамилията им се усили с още един член. Изпълнителят и жена му дълго се опитваха да пазят втората й бременност в загадка, не издаваха и пола на бебето. Че са се сдобили със наследник, ги издаде чалга звездата Галена.

„ Честито, семейство! Одрал ти е кожата, Крис! ”, написа фолк певицата в инстаграм профила на изпълнителя. Така стана ясно, че новороденото е от мъжки пол. Макар че щастливите родители не оповестиха обществено по какъв начин са нарекли сина си, съгласно осведомени той носи името Даниел.
 Криско и нежната му половинката никак не си губят времето, тъй като единствено година откакто се роди щерка им Амая, те се почувстваха подготвени за още едно дете. Изпълнителят нееднократно е признавал, че желае наследниците му да са с дребна разлика във възрастта.

Близки до Цветелина настояват, че втората й бременността протекла обикновено , само че в самото начало цялото семейство претърпяло стресова обстановка. Покрай дейния си метод на живот и неналичието на обществена отдалеченост Криско лепнал Ковид-19 още през лятото. Той трансферирал болестта на жена си, която тогава била при започване на бременността. За благополучие, тя се разминала единствено с леки недоволства, а рапърът имал температура, кашлица и загуба на подушване, само че и при него не се наложило болнично лекуване.

Че надареният габровец и обичаната му чакат второ дете, почитателите заподозряха още през есента. На първия рожден ден на щерка им Цветелина се появи в нетипично за нея облекло. Роклята, която бе избрала за празника, стоеше много свободно в региона на талията и по всичко личеше, че прикрива повишения стомах на брюнетката.

Сега Петрова твърди, че желае да се отдаде на фамилията и на двете си деца. Тя няма желание скоро да се връща на работа. Преди хубавицата се изявяваше като танцьорка и стюардеса, само че този интервал към този момент е затворена страница за нея. Казва, че към полетите може и да се върне някой ден, само че кълченето в нищожно облекло сигурно остава в предишното.

Криско е разказвал, че с Цвети са се срещнали на фотосите на негов видеоклип. Тогава тя била част от известен балет, само че фамилният живот с хитовия реализатор доста я трансформирал и танците към този момент не са измежду целите й. „ Беше прекрасен интервал от моя живот, само че към този момент съм друг човек и ме вълнуват други неща! ”, безапелационна е младата майка, която изцяло е загърбила нощния живот.

„ Приятелките ми се майтапят с мен, че съм станала скучна, само че това е ситуацията. С мъжа ми не разчитаме на детегледачки, оправяме се сами! ” , твърди Петрова. И разяснява, че не желае да употребява услугите на бавачки, тъй като няма доверие на чужду хора.

След появяването на Амая следродилната меланхолия не подминала младата майка, само че с помощта на Криско тя съумяла да преодолее рецесията. Хубавицата мъчно привикнала с непрекъснатото бодърствуване и коренната смяна на всекидневието, а това довело до нервност и безпокойствие.
Известно е, че следродилната меланхолия има разнообразни измерения и при някои дами протича по-леко, до момента в който при други се задържа с месеци. За благополучие, обичаната на рапъра имала неговата поддръжка и по този начин по-бързо се справила с неприятното положение. Първите седмици след раждането се оказали най-трудни, само че последователно неопитните родители привикнала с новия си метод на живот и добили повече убеденост. Цветелина соделила пред свои приятелки, че чака с второто дете да й бъде доста по-лесно, тъй като към този момент е натрупала скъп опит.

Талев и Петрова са дружно от 4 години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че ще се женят, те към момента не възнамеряват женитба. Семейството има намерение да се посвети на децата си, а и Криско постоянно е отричал брака като институция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР