Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия

...
Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия
Коментари Харесай

Кристиан Димитров ще дочака своя шанс в Левски

Кристиан Димитров е гласен за титуляр за Левски в първия мач след паузата за националните тимове с Локомотив (София).

Двубоят е чак на 8 април от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ". Въпреки многото оставащо време дотогава, в щаба на " сините " имат първичен проект да включат в състава някогашния бранител на Ботев (Пловдив). Той има преимущество пред другия централен защитник на аварийна пейка Келиан ван дер Каап. Едното място в сърцето на защитата изобщо не се разяснява и то е непокътнато за Хосе Кордоба.
 Плитките на триумфа
Плитките на триумфа

От пожарен вид до най-хубавия в Левски - това е Жереми Петрис

След като Ноа Сонко Сундберг си изкара жълт картон в мача с Арда, той към този момент има общо 5 от началото на сезона и няма по какъв начин да играе против " железничарите ", защото ще бъде осъден. Затова в Левски стягат точно Димитров за негов заместител за този дуел. Снажният бранител бе притеглен като алтернатива при възможна продажба на Хосе Кордоба, макар че не бе играл постоянно в последните месеци. Димитров незабавно получи самостоятелна кондиционна стратегия. В Левски считат, че до мача с Локо той ще е подготвен да играе на равнище 90 минути.

Ван дер Каап пък ще остане на пейката и в този дуел, в случай че до 8 април не покаже на треньорския щаб, че е изчистил грешките, за които непрекъснато е подложен на критика. На този стадий Стоилов не счита да употребява още веднъж схемата 3-5-2 и даже с Лудогорец се довери на двама централни и двама крайни бранители, написа " Тема Спорт ".

Тези разновидности ще бъдат отиграни в двете другарски срещи, които Станимир Стоилов уреди по време на паузата. На 31 март, петък, противник на " сините " ще бъде Ботев (Враца). Двубоят ще се организира на " Георти Аспарухов ". На 4 април, вторник, още веднъж на " Герена " ще гостува Витоша (Бистрица). Часовете на двете контроли ще бъдат оповестени в допълнение.
 Роналдо прекъсна серия от 225 дни без гол
Роналдо прекъсна серия от 225 дни без гол

Ивелин Попов стана четвъртият състезател на сините, вкарал дузпа в елита този сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР