Кристъл Палас и Челси играят при 1:1 в мач от

...
Кристъл Палас и Челси играят при 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Кристъл Палас 1:1 Челси, Обамеянг изравни

Кристъл Палас и Челси играят при 1:1 в мач от деветия кръг в Премиър лийг. Резултатът бе открит от домакините още при започване на дуела посредством Одсон Едуард, само че гостите съумяха да изравнят в 39-ата минута посредством Обамеянг.  Греъм Потър ще направи своя дебют отпред на “сините ” в шампионата, откакто записа тъждество в Шампионската лига преди паузата за националните отбори. 

Прави усещане, че новият ментор на отбора залага на скица с четирима в защита, за разлика от своя предходник Томас Тухел, който по-често предпочиташе да залага на трима в сърцето на отбраната. Той прави две промени в своя отбор и дава късмет за изява в титулярния състав на Пиер-Емерик Обамеянг, който записва първото си присъединяване от първата минута за отбора, а там място намира и Бен Чилучел, който предпочетен пред някогашния състезател на Потър Марк Кукурея. Също по този начин мощно усещане прави и смяната на вратата на гостите, където под рамката място получава Кепа Арисабалага.

От своя страна Патрик Виераправи три промени по отношение на равенството против Нюкасъл и опция получават Натаниел Клайн, Одсон Едуард и Майкъл Олисе. От своя страна ветеранът Джеймс Томкинс, който към момента не е играл през този сезон, намира място на скамейката. Нападението пък е водено от звездата на отбора Уилфред Заха.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР