Крис Евънс е от известните личности, които обичат да пазят

...
Крис Евънс е от известните личности, които обичат да пазят
Коментари Харесай

Коя е Алба Баптиста - тайната любов и съпруга на Крис Евънс

Крис Евънс е от известните персони, които обичат да пазят персоналния си живот в безспорна загадка. Актьорът е толкоз загадъчен, че с година по-късно се разбра, че има сериозна другарка.
 Крис Евънс и Алба Баптиста - новината за тайната им женитба
Крис Евънс най-сетне го направи (но тайно)

Актьорът към този момент е женен мъж

Името ѝ е Алба Баптиста и от миналия уикенд към този момент не е просто гаджето на Крис Евънс, а негова брачна половинка. За сватбата все още не се знае съвсем нищо и като цяло е учудващо, че изобщо се знае поради обстоятелството какъв брой загадъчен е артистът.  При състояние, че досега двамата даже не са засичани от папараци дружно. 

Това обаче ни предизвика да разберем малко повече за неговата брачна половинка Алба Баптиста. Тя е родена в Лисабон, като майка ѝ е португалка, а татко ѝ - бразилец. Започва актьорската си кариера още на 16 години, когато взе участие в късометражния филм Miami.
 Снимка 633297

26-годишната Баптиста е взела участие в няколко продукции в родината, като се трансформира в една от най-популярните актриси в страната. Дебютът ѝ в англоезична продукция прави през 2020 година в сериала на Netflix Warrior Nun. Успехът на сериала пък и печели корица в списанието GQ Португалия.
 Снимка 633298

Според Entertainment Tonight, Алба Баптиста приказва цели пет езика - португалски, испански, британски, френски и немски. Актрисата обича да оказва помощ на хората и това не е единствено на думи. През 2017 година пътува до Камбоджа, с цел да преподава британски език на локални деца.
 Ерос Рамацоти и Далила Джелсомино - обич, за която 25 години разлика са нищо
Кое е 25-години по-младото гадже на Ерос Рамацоти

Изпълнителят е срещнал още веднъж любовта

Пътуването също е измежду обичаните ѝ занимания като е била в страни като Бразилия, Куба, Виетнам и Индонезия. И също като Крис Евънс обича кучетата. Би желала да работи с Джулиан Мур и Хоакин Финикс, тъй като счита, че може да научи доста от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР