Крипто търговец със значителен брой последователи направи оптимистични прогнози за

...
Крипто търговец със значителен брой последователи направи оптимистични прогнози за
Коментари Харесай

XRP ще продължи бичия тренд според популярен трейдър

Крипто търговец със забележителен брой почитатели направи оптимистични прогнози за бъдещата цена на XRP, предполагайки че тя ще надмине Биткойн (BTC).

Трейдърът, прочут като “ ” твърди, че XRP е подготвен за продължение на бичия тренд, откакто сполучливо тества диагоналната си опозиция и я трансформира в равнище на поддръжка.

Kaleo също по този начин обърна внимание на неотдавнашното рали на Tron (TRX) от $0.74 до $0.85, акцентирайки, че XRP може да преживее сходен скок, евентуално достигайки $0.60 или повече. Към момента XRP се търгува на цена от $0.52.

Трейдърът също така акцентира съотношението на XRP по отношение на Биткойн (XRP/BTC), като означи, че двойката наподобява подготвена за прогресивен скок след пробива на диагоналната опозиция.

Друг крипто пълководец, Кантеринг Кларк (Cantering Clark), поддържа бичите настроения на Kaleo по отношение на XRP. Кларк има намерение да акумулира XRP въз основа на структурата на цената на алткойна, която допуска иден скок.

Въпреки че в последно време Кларк не проучва интензивно графиките, той разпозна удобните пазарни условия и обмисля използването на TWAP (времево претеглена междинна цена) за XRP.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР