Крипто експертът Бенджамин Коуен смята, че на Етериум (ETH) му

...
Крипто експертът Бенджамин Коуен смята, че на Етериум (ETH) му
Коментари Харесай

Историята показва, че Етериум ще се срине преди да се възстанови

Крипто специалистът Бенджамин Коуен счита, че на Етериум (ETH) му следва доста низходящо придвижване, преди да успее да се възвърне доста и да доближи нови рекордни стойности.

В неотдавнашно видео, качено в YouTube, Коуен удостовери теорията си, че ETH първо би трябвало да се върне към това, което той назовава “ “, базирайки се на логаритмичната регресионна тренд линия на актива, която съставлява неговата обективна стойност.

Коуен осведоми аудиторията си, че в исторически проект ETH се е прибирал към тази трендлиния, преди да стартира мощни бичи етапи.

Той изясни, че логаритмичната регресионна лента е инструмент, употребен за наблюдаване на справедливата оценка на даден актив, като се употребяват данни, неповлияни от спекулативни балони. Понастоящем централната част на лентата е разпозната на $934, до момента в който долният сегмент почива на $644.

Коуен акцентира забележителен миг от предходния пазарен цикъл през 2020 г: Етериум в действителност се потопи с 33% под регресивната лента. Изхождайки от този исторически казус, той разпознава прелъстителен диапазон за струпване на ETH, който се намира сред $400 и $600.

Експертът предвижда още, че ETH евентуално ще приключи годината на по-ниска стойност от първичната си цена, правейки паралели с модела, следен през 2019 година, когато криптовалутата започва при $1,200.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР