Крипто анализаторът Бенджамин Коуен очаква значителна корекция за Етериум (ETH),

...
Крипто анализаторът Бенджамин Коуен очаква значителна корекция за Етериум (ETH),
Коментари Харесай

Етериум може да се срине до $1,000 – ето защо

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен чака забележителна промяна за Етериум (ETH), като предвижда спад под прага от $1,000.

Коуен акцентира историческата наклонност на Етериум да “ ” на забележителните дъна на цикъла най-малко два пъти, преди да навлезе в нова бича фаза.

Той се базира на случаи на такива ретестове, случили се през 2015, 2016 и 2020 година, като твърди, че сходен ретест следва да се случи и през 2022 година

Коуен очерта прогнозата си, като допуска, че Етериум първо ще преживее пробив в двойката си с Биткойн (ETH/BTC), а ETH/USD ще го последва, евентуално в границите на актуалната година.

Експертът уточни присъщ модел при ETH/USD, като акцентира, че тя не е склонна просто да откри дъно, без след това да тества целостта на това дъно. Той прикани наблюдаващите да проучат предходни случаи като доказателство за тази наклонност.

По-нататък той спекулира по отношение на времето на евентуалното потапяне на Етериум, като означи:

Също по този начин той твърди, че е малко евентуално пробивът на ETH/ BTC да се случи през януари, защото обичайно януари е позитивен месец за Етериум.

Коуен призна и капацитета за закъснение на графика, като се базира на разнообразни разкази, като спот ETF за ETH и халвинга на Биткойн, които могат да повлияят на времето на тези пазарни придвижвания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР